Најновије

ЕВРО БУК: Сајамска чајанка са четири даме

Некада давно, далеко пре електронске ере која је сваки сегмент живота савремног човека учинила транспарентним, писци и поклоници њиховог стваралаштва окупљали су се на салонским чајанкама како би, уз опојне мирисе биља који су се ширили из топлих напитака, прочитали или чули последње литерарне посластице.

Сајамска чајанка (Фото: pixabay)

Ношена носталгичним осећањима која увек подсете на праве вредности, издавачка кућа Евро Бук је у оквиру многих изненађења која припрема за овогодишњи 61. Сајам књига,организовала пригодну –не салонску, већ сајамску –чајанку на којој ће љубитељи писане речи бити у прилици да се упознају и друже са четири ауторке овогиздавача. Реч је о књижевницама: Марији Гојковић, Марији Микетић, Љиљани Шарац и Александри Михајловић, које су у последњих годину дана заблистале на књижевној сцени о чему сведоче бројне позитивне критике.
Романи Продата и Белег на души (Марије Гојковић), Евгенија Хајден и Крв у леду (Марије Микетић), Опет сам те сањао и Где сам то погрешила (Љиљане Шарац), као и роман Кроз прстохват цимета (Александре Михајловић) – сви поникли из евробуковског префињеног смисла за откривање нових талената –промовисани су широм региона, те остварили запажен успех и стекли огромне симпатије своје бројне публике. Подстакнуте сестринством по перу, ове четири даме су се радо одазвале на позив своје матичне куће да на сајамској чајанки домаћински угосте читатеље, размене утиске о романима и потпишу своје књиге.
Чајанка ће се одржати на штанду Евро бук-а у хали 1, у четвртак, 27. 10. почевши од 18х.
Ако уз врућ чај будете осетили непоновљиву арому прстохвата цимета и дах краљевских дворова Обреновића и Карађорђевића, можда ћете као кап крви у леду или као белег на души понети са собом и утисак да никако нисте погрешили што сте се придружили и увеличали својим присуством овај јединствени наступајући догађај. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА