Најновије

АРКАНОВ ДВОЈНИК ОТИШАО ПРЕД ЦЕЦИНУ КУЋУ: Ево шта му се тамо догодило (ВИДЕО)

Фотографије Дарка Малиша пре двадесетак дана узбуниле су цео регион и поново распалиле теорије завере да је командант Српске добровољачке гарде Жељко Ражнатовић Аркан жив. Дарко у интервјуу за Правду каже да му је жао што су његове фотографије дале повода медијима да тако пишу у Аркану, а посебно му је жао због Арканове породице која је морала све то да чита и гледа.

Илустрација (Фотомонтажа: Гугл мапе/Правда)

Дарко каже да није имао намеру да направи пометњу, да је слике поставио само на свој Фејсбук профил и да не зна како су оне доспеле у медије. Он је и раније објављивао фотографије где позира слично обучен као Аркан или у карактеристичном ставу али да је све остало на Фејсбуку у кругу његових пријатеља. Због сличности са Арканом пријатељи су Дарку наденули име Даркан.

Даркан је скроман момак који живи на селу од рада на свом имању, гусла, пише песме и изузетно је забаван са израженим смислом за хумор. Када попричате са њим видите да осим сличности са Арканом има бројне друге квалитете због чега је невероватно да Дарко за живот зарађује у шуми а не на некој телевизији као водитељ или глумац. Реакције људи на њега су невероватне. Док шета Београдом у оделу са краватом привлачи огромну пажњу. Није било пролазника који се није загледао или насмешио овом Аркановом двојнику.  Неки остају шокирани и збуљени кад га виде, промене правац кретања или се просто зауставе пред њим.

Дарко каже да је фотографије направио за своје потребе као поштовалац Аркана, као што су се и многи други сликали на том месту. Он објашњава да изузетно цени Аркана и све што је он учинио за Републику Српску. Он је данас отишао пред кућу Светлане Цеце Ражнатовић јер је желео да лично објасни са каквом је намером отишао на Арканов гроб и да није желео овакав публицитет а поготово не да то неко искористи за разне непримерене тврдње о покојном Аркану.  Шта се Даркану догодило када је отшао пред кућу у којој живи Цеца, колико му се живот променио од када је његова слика доспела у медије и шта заиста мисли о Аркану сазнајте у интервјуу: Aрканов двојик Дарко Малиш - човек који је узбуркао Балкан from PROFIDIZAJN on Vimeo. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА