Најновије

БРИТАНЦИ ПРОМЕНИЛИ ПЛОЧУ: Руски носач авиона је импресиван!

Једини руски носач авиона "Адмирал Кузњецов" оставља јак утисак, без обзира на своје године, а британска војска нема ни таквог.

Адмирал Кузњецов (Фото: Јутјуб)

Руска флота која је прошла кроз канал Ламанш "приредила је отворену демонстрацију моћи", сматра Дејвид Боуден, дописник ове телевизије.
Стари брод из совјетске ере "Адмирал Кузњецов", реновиран прошле године, оставља снажан утисак.
- Руски бродови, без обзира на годину производње, изгледају импресивно. Они имају значајну ватрену моћ коју су у стању да примене - сматра војни експерт за поморска питања Ник Чајлдс.
Медији преносе да је британска Краљевска флота послала два своја брода да прате руску флоту и да ће за обе стране ова поморска "конфронтација" бити од користи. Ако су кључни непријатељи западних војски терористи ИД са њиховим пикаповима, зашто онда трошити новац на нуклеарне подморнице и скупе војнопоморске објекте - дуго се веровало на Западу. Сада сви говоре: "Погледајте, Руси су се вратили, а то значи да морамо издвојити нове своте", коментаришу војни аналитичари. Уколико се борбена група настави кретати сличном брзином, могла би ове седмице да стигне на одредиште у Средоземно море и буде спремна, ако буде било потребно, да појача ватрену моћ Русије у Сирији. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА