Најновије

РОБЕРТС: Хилари у јурњави између клозета, кампање и Руса

Врло способни портпарол руског Министарства спољних послова, Марија Захарова, каже да је америчка председничка кампања “једноставно, неки облик глобалне срамоте”, коју Американци нису заслужили. Свакако је погодила у центар.

Пол Крејг Робертс (Фото: ЈуТјуб)

Обамим режим некако мора да сакрије Хитлерин криминални досије, како би овај кандидат олигарха имао отворен пут до Беле куће. Дакле, ето нас на рубу нуклеарног рата са Русијом и Кином, а главни проблем стављен пред Американце је Трамп и његови “непристојни” коментари о сексуално привлачним женама, у разговору са Билијем Бушом.
Дајте, стварно. Мушке приче о женама су као и ловачке о лову. Потребно их је узети са резервом. Али, да ово оставимо по страни, јер зашто би непристојни коментари о женама били важнији од војног сукоба са Русијом, који би могао да буде и нуклеарни рат и крај живота на Земљи?
Трамп је изјавио да не види никакву сврху сукоба са Русијом и да не види чему служи НАТО четврт века након распада Совјетског савеза.
Да ли су Трампови непристојни коментари о женама гори од Хитлериног провокативног спомињања руског Председника Путина, кога Хитлери сâма назива “новим Хитлером”? Колика и каква будала треба да буде неко да се тако разбацује неоправданим увредама о председнику државе која за неколико минута може да збрише и Сједињене државе и читаву Западну Европу са лица Земље?
Да ли бисте радије ситуацију у којој је неко пипкао неке жене или бисте да будете збрисани са лица Земље у нуклеарном рату? Ако не знате одговор, онда сте исувише тупави да бисте живели.
Хоће ли америчке жене стварно да изаберу Хилари и тако прекоре Трампа због непристојних коментара? Ако ће то да ураде, онда ће доказати да је била велика грешка дати женама право гласа. Али, неће бити никог живог да убележи ту грешку у историјске списе.
Хитлери је уз помоћ својих преститутки – курви из америчких штампаних и ТВ медија, којима је лагање посао – успела да  усмери америчке председничке изборе на теме које су потпуно неважне и неповезане за оно са чим Хитлери и њене колеге неоконзервативци суочавају свет.
Оно што Килари-Хилари сматра руским проблемом је, у ствари, лажна оптужба, без подршке и доказа, да је руска влада, у савезу са Доналдом Трампом, упала у њене имејлове и проследила их Викиликсу. Једина сврха овако бесмислене оптужбе је да пажњу бирача одвуче од њене поште и садржаја, који није могао да буде гори.
Стварни проблем је у томе да су вашингтонски идиоти убедили руску Владу да ће Русија бити на мети превентивног нуклеарног напада. А, када је народ једном у то и уверен, свакако неће седети и чекати. Посебно неће седети и чекати Русија, нуклеарна сила, чији је, притом, стратешки савезник, друга највећа нуклеарна сила, Кина.
Глас полуделој и крвожедној кучки Хитлери је глас дат окончању живота на Земљи.
А што се тиче Трампових коментара о женама, ниједан мушкарац, који је видео Трампову жену, у њих неће поверовати – она је једна од лепших и елегантнијих на планети, високо је интелигентна и говори пет језика. Готово да је немогуће да би Трамп нашао бољу. Он има праву жену.
Извор: Катехон

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА