Најновије

ХОЋЕ МЕЧ, НЕЋЕ МЕЧ: Кличко одложио напад на титулу

Дуго у тешкој категорији није било овако занимљиво, али то с боксом да готово нема никакве везе.

Владимир Кличко (Фото: РИА новости)

Најзанимљивије од свега било је оно што се дешавало око Тајсона Фјурија, али када се прашина слегла, све се вратило на старо.
Шампион света у ИБФ категорији Ентони Џошуа и Украјинац Владимир Кличко ипак неће боксовати ове године, али би дуел могао да буде заказан на пролеће 2017.
Џошуа и Кличко су били близу договора да се боре 10. децембра у Манчестеру, али је бивши шампион света отказао борбу због повреде.
То се и раније дешавало да Кличко одлаже мечеве због повреде. Причало се да се плаши да би могао да изгуби титулу, али сада је нема, па је или стварно повређен, или није довољно спреман.
Промотер Еди Хирн саопштио да ће се меч за титуле у ВБО и ВБА одржати највероватније у марту или априлу и то у Кардифу на стадиону Миленијум.
– У преговорима смо још. Стадион Миленијум има покретни кров и постоји могућност да Џошуа и Кличко тамо боксују, рекао је Хирн, а преноси Би Би Си.
Британском боксеру и доскорашњем шампиону Тајсону Фјурију одузете су титуле у ВБА и ВБО верзији због сумње да је био допингован и користио кокаин.
Извор: hotsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА