Најновије

ПОСТАЛА МИС ЈУГОСЛАВИЈЕ, УШЛА У РИЈАЛИТИ, ПА НЕСТАЛА: Српска мисица ухваћена у ауту познатог мушкарца, ево и ког! (ФОТО/ВИДЕО)

Некада популарна манекенка, поново је у жижи интересовања због фотографије на којој је у занимљивом мушком друштву.

Тијана Стајшић (Фото: Фејсбук)

Атрактивна бринета Тијана Стајшић је пре тачно четрнаест година добила титулу Мис Југославије, а исте године је своју земљу представљала на избору за Мис света где је заузела шесто место и остварила до сада најбољи пласман када су српске лепотице у питању.
Седам година откако је понела ласкаву титулу, Тијана се појавила у ВИП сезони ријалитија “Велики брат” који је био емитован на Телевизији Пинк. Учешће у овом ријалити шоу програму донело јој је велику популарност, а мушки део публике био је одушевљен њеном лепотом и атрибутима, због чега је одређено време владало велико интересовање за њом.
У познатој кући на Кошутњаку очарала је и бившег фармера Микија Ђуричића од којег се није одвајала.
После учешћа у овој емисији, Тијана није имала запажена медијска појављивања, осим што су је доводили у емотивне везе са познатим мушкарцима. Последњи пут је привукла пажњу јавности када је, према писањима појединих медија, разбила аутомобил свог вереника, бизнисмена Дејана Поповића Тигра.
Она је демантовала ове спекулације и открила је да није тачна информација да је са Тигром, али сада јој друштво прави други мушкарац који је познат јавности. У питању је популарни репер Немања Милошевић, који је учествовао и у седмој сезони ријалитија “Фарма”.
Он је решио да бившу српску мисицу провоза у свом луксузном четвороточкашу, а Тијана је са задовољством прихватила његов позив.
Тијана и Немања су кренули у занимљиву ноћну вожњу којом ће дочарати текст нове песме познатог репера “Краљ подземља” која је већ екранизована, а премијера спота очекује се ових дана.
Бивши учесник ријалитија решио је да обрадује љубитеље реп музике својом новом песмом у чијем је споту учествовала и Весна Змијанац, а завршио је и дуетску песму са Душицом Грабовић коју је упознао на сеоском имању надомак Барајева.
Многи су помислили да су се родиле емоције између манекенке и репера, међутим, они који добро познају МCN-а тврде да до тога не може доћи јер је он у дугој и стабилној вези са својом девојком Мајом Мијалковић. Да ли је шеик заиста понудио 30.000 долара Пријовићки или је до маркетинга, процените сами ОВДЕ!
Извор: Pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА