Најновије

ВУЧИЋ: Приштина жели да нас понизи!

Српски премијер Александар Вучић изјавио је данас да сумња да је Приштина самостално поставила најновије услове за наставак дијалога у Бриселу, што, како је рекао, не доприноси решавању проблема, већ долива уље на ватру.

Приштина (Фото: Википедија)

Зато ће данас разговарати са високом представницом Федериком Могерини а биће одржана и седница Владе на ту тему, најавио је Вучић.
Неко у Приштини, рекао је премијер, не жели да чује, а камоли да разуме нашу аргументацију да је Србија опредељена за дијалог и за постизање компромиса. Поруке из Приштине су, према његовим речима, потпуно невероватне и показују да неко тамо не жели дијалог. „Неко у Приштини жели унижавање Србије и не жели да чује, а камоли да разуме нашу аргументацију“, казао је премијер Вучић. 
Премијер је указао да су се и досад из Приштине могле чути разне бесмислице и поновио да сматра да су добри односи са Албанцима кључни за напредак свих односа на Балкану. „Плашим се да овакве изјаве, за које сумњам да су самосталне дате, не доприносе решавању проблема већ да додатно доливају уље на ватру“, рекао је Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА