Најновије

ДРАГУЉАРЕВА КЋИ: Прича о правим људским вредностима

"Драгуљарева кћи" је прича о осећањима која се не могу купити, о неизбежном сукобу правих људских вредности и вредности данашњег времена.

Драгуљарева кћи (Фото: Вулкан)

На перону железничке станице у Истанбулу, Ата-ефендија са стрепњом дочекује помало неспретну, стидљиву и неугледно обучену девојку из провинције, кћерку свог рођака Јашара којег годинама није видео. Добио је писмо од њега, у којем га моли да прими његову Ајшен јер он због пословних обавеза не може да се брине о њој. Ата и његова жена Уфтаде испрва нису одушевљени идејом да хране још једна гладна уста, али због новца који је Јашар убацио у писмо и обећања да ће послати још, њихов став се ипак мења.
Ата и Уфтаде, њихова кћерка Фериде и зет Атиф, који живе под истим кровом, спремају мали кревет за млађану рођаку. Али чека их изненађење: она није девојчурак, већ предивна девојка од осамнаест година. И сам очаран Ајшенином лепотом, Ата се плаши да ће његов зет покушати да је заведе. Међутим, ускоро ће сазнати да му је Атиф најмања брига: Ајшен је привлачна девојка, са оком за моду, материјално обезбеђена, и неће проћи много пре него што многобројни просци почну да се боре за њену наклоност. 
Да ли ће Ата и његова породица преживети сву ту пажњу? Којег ће ђувегију Ајшен изабрати? Сазнајте у овој дирљивој саги о правој вредности новца и лепоте и љубави која може да преброди све препреке.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА