Најновије

"Вашингтон тајмс": Клинтонова је опседнута Русима и Путином!

Председнички кандидат Демократске странке Хилари Клинтон понаша се као да јој је главни противкандидат за место у Белој кући Владимир Путин и троши импресивно много времена на руског лидера, наводи "Вашингтон тајмс".

Хилари Клинтон (Фото: Синхуа)

Стиче се утисак да је демонизација Москве постала њен главни предизборни адут, пише аутор чланка.
Ако је раније Клинтонова настојала да покаже да се бори са великим заверама десничарских снага у земљи, сада као главну опасност представља "подмуклу међународну заверу са Москвом на челу".
Они који стоје на страни Клинтонове уверени су да је управо Русија организовала "цурење" приватне преписке Клинтонове и страхују да би Москва могла да утиче на резултате избора "проваљујући у апарате за гласање".
Најватреније присталице Клинтонове чак тврде, без икаквих доказа, да је њена слабост на обилежавању 11. септембра узрокована покушајем руских агената да је отрују. Таквим се теоријама може "прогледати кроз прсте", међутим, у неком тренутку постаје јасно да Клинтонова и њене присталице пројектују на друге оно што је својствено њима самима. Наводећи такве интриге, Клинтонова учествује у врло опасној и безобзирној игри и гура Американце на пут рата, наглашава аутор чланка у "Вашингтон тајмсу". "Агенда Хилари Клинтон поступно ће САД довести до катастрофе. У њој нема места ни за разборитост нити за професионализам, а камоли за здрав разум. Доналд Трамп, пак, упркос свим његовим реторичким претеривањима, много је више фокусиран на интересе Американаца", оцењује аутор. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА