Најновије

ШОК: Дара у вези са 13 година млађим српским кошаркашем (ФОТО)

Певачица Дара Бубамара (40) је изгледа поново заљубљена. Према писањима листа "Ало" певачица је у вези са кошаркашем из Новог Сада Душком Бунићем (27).

Дара Бубамара (Фото: Инстаграм)

Душко је висок преко два метра и наравно као прави спортиста има извајано тело. Изгледа да је управо он разлог томе што Дара у последње време блиста и не скида осмех са лица. - Дара и Душко су се упознали у Новом Саду, где обоје живе. Варнице су севнуле на први поглед. Упознали су их заједнички пријатељи на једном породичном слављу. Он је одмах почео да је заводи и обасипа пажњом а изгледа да је његова упорност уродила плодом. Дари се одмах допао јер је прави џентлмен и врло је духовит - рекао је извор близак певачици за "Ало".
Он је додао и да је пар изузетно срећан као и да се уопште не раздвајају. - Они се не раздвајају и обоје су срећни, а он је држи као мало воде на длану. Дара буквално блиста и увек је насмејана а чак је и најближе пријатеље упознала са новим изабраником. Сви су били одушевљени какав су пар, иако је међу њима велика разлика у годинама. Дарина енергија може да парира свачијој, а он је врло лепо прихватио све њене врлине и мане. Својој пријатељици се похвалила да се никада није осећала овако и да мисли да ће веза са Душком потрајати.  Дара се још увек није огласила поводом ових навода, па се може помислити да је певачица након неуспелог брака одлучила да ћути о новој романси. Подсетимо, Дара се развела од супруга Милана Кесића пре више од годину дана, али је са њим остала у коректним односима. Шокантну фотографију Сандре Мдузе на којој показује своје избријано међуножје погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА