Најновије

БРИТАНЦИ НОВАКА ПРОГЛАСИЛИ ЗА СЕКТАША! Медији на Острву брутално нападају Ђоковића!

Британци Новака Ђоковића оптужују да је секташ! Енглески таблоид "Дејли мејл" тврди да је Пепе Имаз, привремени тренер Новака Ђоковића, вођа култа и да је наш тенисер члан те групе.

Новак Ђоковић (Фото: Синхуа)

Имаз, који ће бити уз Новака само ове недеље током мастерса у Паризу, промовише покрет "Љубав и мир". Тај покрет организовао је Имазово предавање у Марбељи, којем је присуствовао и Ђоковић.

Спиритуални гуру

Новинари енглеског таблоида закључили су да је читав догађај подсећао на сусрет чланова неког култа.
- На моменте састанак подсећа на окупљање секте. Новак већину времена држи очи затворене и у једном тренутку прича како је група пре састанка имала дубоку медитацију - ишчуђава се аутор текста.
Ђоковићева одлука да на претпоследњи турнир у сезони води анонимног Имаза уместо тренера Бориса Бекера и Марјана Вајде заинтригирала је многе.
Посебно је интересантан Имазов несвакидашњи метод тренинга, који се базира на томе да је љубав према ономе што спортиста ради најважнија, па га зато описују као спиритуалног гуруа.
Енглези истичу да Имаз има огроман утицај на Новака, посебно јер српски тенисер користи реторику сличну Шпанчевој. - Бекерова сарадња са Србином, која је била веома успешна, сада је неизвесна. Уз све спекулације о томе шта се догађа са Ђоковићем, превидео се све већи утицај Имаза и његових веровања - истиче се у тексту.
Британци посебно издвајају Ђоковићеву изјаву коју је дао по доласку у Париз.
- Осећам се препорођено - рекао је тада Ноле.

Ништа необично

Сам Новак се не обазире превише на паљбу коју су осули по њему.
- Имам велики тим. Они који су са мном су такође део екипе. Договорено је да Борис и Марјан не дођу у Париз. Играо сам без њих и у Мајамију у марту - подсетио је светски број један.
Други британски медији баве се тиме ко ће пратити Новака на Завршном мастерсу у Лондону који почиње 13. новембра. Из Ђоковићевог штаба потврђено је да ће се Бекер и Вајда вратити у тим, што је било и очекивано. На последњем турниру у сезони Ђоковић брани титулу и 1.300 бодова.

Скандалозне тврдње

Новак је на састанку који личи на секташки скуп држао очи затворене и говорио о дубокој медитацији - "Дејли мејл".

На ивици смрти

Шпански стручњак је открио да је био на ивици смрти.
- Тада сам научио да гледам живот из другачијег угла. Увидео сам да је све површно, није ме занимало шта људи мисле о мени. Нико није разумео зашто сам се повукао из тениса. Заправо су ми били потребни само љубав и мир. Почео сам да волим себе такав какав јесам. Извор: Informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА