Најновије

СЕСТРА ИЗ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА: Крешемо се с лекарима, али и са пацијентима!

Одувек су колале приче да у здравственим установама све пршти од секса, а према признању медицинске сестре из Клинчког центра у Београду то је - потпуна истина!

Илустрација (Фото: naughtyamerica.com)

Лепа медицинарка испричала је да је то једини начин да се лекарско и медицинско особље избори са свакодневним стресом на послу.
- Људи нису ни свесни шта ми све током једне смене морамо да радимо и шта све видимо - каже медицинска сестра М.В. из Београда, која жели да остане анонимна како не би имала проблема на послу, јер су такве ствари званично забрањене.
- Огроман стрес трпимо сваког дана, по цео дан , и онда нам необавезни секс дође као рекреација и прилика за опуштање - каже она.
У Клинчком центру, открива она, има доста просторија које се не користе, забачених канцеларија у које нико не свраћа, па расположени са крес комбинацију увек имају место где могу да се забаве.
- Неописово је какав адреналин имате после, рецимо, неке тешке и успешне операције. Тад је секс најбољи. Пршти на све стране - каже она и додаје да је заблуда да се сестре крешу само са лекарима.
- У последње време све је више медицинске браће, који су све фини, згодни, млади момци, па сестре баш не морају да трче за лекарима. А кад загусти, увек се нађе понеки згодан пацијент. Посебно на ортопедији. Тамо често леже сасвим здрави и јаки мушкарци, са сломљеном ногом на пример. Они су одлични кандидати за секс на брзака. И не буне се уопште. Напротив - смеје се лепа медицинска сестра. Перверзну наставницу која снима порниће, а у њима глуми несташне ученице погледајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА