Најновије

ДВЕ РЕАКЦИЈЕ РАДОЊИЋА: Тренер Црвене звезде о новом центру и понашању Делија после пораза (ВИДЕО)

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић, после пораза своје екипе од Басконије, истакао је да је боља екипа забележила тријумф и нагласио да је шпанска екипа користила грешке црвено-белих. Био је задовољан одбраном, док у нападу његова екипа није долазила до решења.

Дејан Радоњић (Фото: ЈуТјуб)

"Дали смо им много лопти у првој четвртини, што је произвело бројне контра нападе и лаке поене. Наставили смо са добром одбраном, јер је било евидентно да нападачки нисмо могли да дођемо до решења. У другом делу је наша одбрана била сасвим коректна", оценио је популарни Радоња.
"Било је периода када смо смањивали предност, имали смо шансу да уђемо у неизвесну завршницу. Они су нападачки изузетно добра екипа, успели смо да их спустимо. Али је Басконија користила наше грешке. Била је то добра борба и победа, вечерас, бољег тима" истакао је тренер црвено-белих. Он је додао да очекује победу на наредном вечитом дербију, а говорио је и о потенцијалном појачању на позицији центра. "Трудимо се да нађемо добро решење за тим. Међутим, ситуација није лака. Нема идеалних решења", кратко је одговорио тренер Звезде који није желео да говори о слабом учинку појединаца и нешто слабијој нападачкој игри у последње две утакмице. "Не може да се анализира један или два меча. Одиграли смо већ 12. Било је ситуација када смо одиграли перфектан напад. Осцилације су савим нормалне, то не треба да буду изненађење. Рекао сам и пре меча да је Басконија фаворит, као и што ће следећи ривал бити фаворит", додао је Радоњић. За крај је добио и питање како коментарише то што су навијачи незадовољство исказивали убацивањем предмета на терен. "Нисам ја то видео", одговорио је Радоњић. Почетак утакмице, традиционално је обележила заглушујућа песма "Делија" у току трајања химне Евролиге:
Извор: Телеграф, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА