Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ: Молер ми је напио жену и док је спавала почео да је...(18+)

Дошао сам један дан са посла мало раније, и улазим у кућу, али је била невероватна тишина. Знам да имам мајстора молера који је увек прегласан. Полако идем уз степенице, али не чује се ни мушица.

Секс са молером (Фото: Принтскрин)

Долазим полако до врата од дневне собе и пошто су била одшкринута мало, видим њега како стоји са стране док моја жена спава на троседу.
Он је сигурно сишао са спрата да узме још једну ракију, али је затекао како спава. Нисам улазио унутра и он је руком кренуо за флашу која је стајала на столу поред ње. Таман је сипао и полако спуштао флашу на сто и онда се моја жена окренула на страну и савила ноге у коленима. Пошто је била у некој лепршавој сукњици лепо јој се задигла сукњица и севнула та прекрасна задњица. Била је тако добра у том тренутку да јој нико не би одолео. Имала је на себи неке тиграсте боксерице које су у овој пози више откривале дупенце неко скривале. Он је полако спустио и флашу и чашицу и пришао јој мало ближе. Узео је мобилни телефон и почео да слика то прекрасно дупенце. Чучнуо је поред ње и на неких пола метра лагано фоткао и уживао у прелепом призору. Нисам се надао, али је полако руком прешао преко њеног бока и скроз јој померио сукњицу. Након тога открио јој је лагано мајцу, тако а јој је се видела једна с*са. Сад је већ цело њено дупе било откривено. Мазио јој је гузове. Она се није померала јер је дубоко спавала. Прстима јој је мазио груди и ишао прстом ка гузи. Прстом јој је увлачио гаћице све дубље.  Полако је завукао прст испод руба гаћица и померио у страну тако да је сад била скроз гола испред њега и надохват руке. Она је као мало мрднула у куковима, али се није и даље померала.
Све ме је ово доста палило и нисам желео да је по*ебе, али сам ипак одлучио да видим шта ће да се деси. 
Знао је шта ради. Палио је, а она је под свим тим миловањем почела још више да влажи. 
Почео је да се покреће и да је лагано ј*бе. Она је почела као да цвили и да негодује и мрдала је куковима и покушавала да прати тај његов ритам. Није је дирао рукама већ се држао за кревет. Опет је почела да се окреће и скоро да ће да га прекине у сексу, али је он за тренутак успорио док се није умирила. Док јој је он био на њој, она је руком почела да се мази, што значи да је уживала. Када је завршио извадио је марамице из џепа и обрисао је. Вратио јој је гаћице на место. Осећао сам се јако чудно. Било ми је жао што ми је спавао са женом, а на другу страну сам био изузетно напаљен... Погледајте ОВДЕ, прибио ју је на стакло, а њихов секс на послу су видели сви (ВИДЕО 18+) Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА