Најновије

ЕЛДОРАДО ИМА ПОРУКУ ЗА СВЕ СВОЈЕ ПРАТИОЦЕ: Ево кад ће избацити албум - шта се све спрема? (ВИДЕО)

Милан Миленковић, познатији као Елдорадо са својим хитовима је много пута био узор младима који траже истину и правду. Његове речи имају снагу, његов флоу има посебну чар, само за читаоце Правде један занимљив интервју.

Eлдорадо (Фото: Фејсбук)

Милане, да ли си свестан своје популарности међу младима?Не бих то назвао популарност, већ препознавање моје музике код омладине.Док нисмо кренули са наступима широм земље,нисам ни сањао колико људи прати све ово, био сам јако пријатно изненађен. Како доживљаваш подршку публике? Значи ми подршка публике,наравно.Скоро сваки дан ми стижу похвале и подршка из земље,региона и дијаспоре.
Леп је осећај када се неко проналази у твојим стиховима и када можеш да утичеш на људе, да их твоја музика охрабри и мотивише да не поклекну пред разноразним изазовима.
Драго ми је да енергију коју улажем у музику,људи препознају и каналишу у сопствену борбу.

Да ли слушаш своје песме и која ти је најдража? Свака ми је песма подједнако драга,јер ме свака подсећа на период кроз који сам прошао и на тренутке у којима сам је стварао. Нормална је појава да аутор слуша свој рад, чак ми је много пута моја музика и помогла да одржим прави курс,јер имам поверење у своју музику,знајући са колико љубави и снаге је радим. Ако бих морао да издвојим једну песму,то би била "Прави пут је увек тежи". Како ти се чини данашња српска Хип-хоп сцена? Очигледно је да се ради жестоко и пуном паром,имамо одличне репере,спотови су на све завиднијем нивоу, жанровски смо разноврсни,знатно је боље стање него пре седам година када сам почео да радим. Мислим да је ово тек почетак и надам се да æе кроз пар година да се читава прича дигне на један виши ниво,и што се тиче маркетинга и финансија и наравно квалитета.
У ком правцу ће ићи твој даљи рад, имаш ли неке планове?

Имам доста планова,али не бих о томе док не изађу пројекти.
Доста времена посвећујем музици последњих два месеца радим доста детаљно и темељно,имам двадесет и две године и преко осамедесет објављених песама,тако да нема разлога за било каквом журбом.

Да ли планираш да коначно издаш албум?

Албум за сада не планирам,можда на пролеће изађе неки ЕП са јаким гостима,видећемо.
Чекамо прво реакцију публике на нови видео материјал који ће да изађе до краја године.


Шта би на крају поручио читаоцима Правде?

Бавите се стварима које вас испуњавају и чине срећнии, сачувајте здрав дух и здрав разум, и сваку препреку посматрајте као нову прилику за успех.

''Не дозволи твоје снове да зауставе,и да у моментима слабости посустанештвоја снага прави веру која чврста јеживот престаје кад први пут одустанеш". Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА