Најновије

НАСЛЕДНИЦА БАБА ВАНГЕ ПРЕДВИДЕЛА КРАЈ ЕВРОПЕ: После таласа избеглица, стиже фатална претња!

Након таласа избеглица, Европу ће погодити и разорити велика еколошка катастрофа, а за шест година планета ће остати без пијаће воде.

Илустрација (Фото: Public)

Ово тврди Каеде Убер, Францускиња из Монпељеа, стара свега 12 година, коју многи сматрају наследницом Баба Ванге (Вангелија Пандева Димитрова)

Мистериозно дете

Бугарска пророчица наводно је пред смрт 1996. најавила да ће неколико година након њеног одласка на други свет у Европи бити рођена девојчица с њеним даром. То су сви заборавили све док се 2009. у француским новинама није појавила вест о томе да је петогодишња Каеде Убер неколико година раније предвидела светску економску кризу. Како тврде неки медији, истраживачи паранормалних способности проучавали су њена пророчанства и понашање и наводно открили да је она заиста наследница Баба Ванге. Као доказ тога навели су њено понашање, које личи на понашање бугарске видовњакиње.
Кад је Каеде напунила седам година, појавила се на руској телевизији, где је причала о својим пророчанствима, а онда је предвидела и победу Владимира Путина на председничким изборима у Русији. Међутим, након неколико интервјуа, и Каеде и цела њена породица су нестали. Скоро пет година, пишу медији, није било ниједног помена о девојчици, па су многи поверовали да је умрла или да је убијена. Ипак, недавно се поново појавила на једној телевизији.
- Терористички напади и избеглички талас тешко ће погодити Европу, због тога ће цео свет бити у опасности. Много људи ће бити убијено, а крв ће лити на све стране. Четири месеца након тога Европу ће погодити еколошка катастрофа и планета ће за шест година остати без воде за пиће - поручила је она.

Државни пројекат

Наравно, приче о Баба Вангиним пророчанствима и тврдњама њене наводне наследнице многи скептици одбацују као потпуно неосноване. Има истраживача који одавно тврде да је сав рад Вангелије Димитрове био добро осмишљена пропаганда коју је водила држава, а као доказ тога наводе да се она дружила с Тодором Живковом, комунистичким вођом Бугарске, и да се појављивала на скуповима партије. Осим тога, већина пророчанстава која се везује за њу, попут напада 11. септембра 2001. и брегзита, увек се некако појави у јавности након догађаја, па се накнадно тврди да их је она предвидела. На сличан начин, тврде, неко стоји и иза наводних пророчанстава девојчице, која данас има свега 12 година.

Баба Вангина пророчанства

2016 - Европа ће бити готово ненасељена. Земље у развоју претвориће се од експлоатисаних у експлоататоре
2033 - орбита Земље ће се променити
2033 - повећаће се ниво светских океана услед отапања леда на половима
2043 - Европом ће владати муслимани
2046 - „узгајаће“ се сви људски органи
2066 - током напада на муслимански Рим, САД ће први пут применити ново климатско оружје, услед чега ће доћи до наглог захлађења
2076 - комунизам се враћа и осваја свет. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА