Најновије

ПОДИГАО МЕ НА СТО, СКИНУО МИ ГАЋИЦЕ И У СЕКУНДИ УШАО У МЕНЕ: Исповест жене коју је шеф уцењивао сексом

"Неко време смо се сексали у канцеларији након радног времена, испуњавала сам му све жеље".

Секс...(Фото: beeg.com)

Шеф ме уловио у ве це-у с другим колегом и сад ме уцењује сексом. Већ месецима не могу нормално да спавам, живот ми се окренуо наопачке и у ситуацији сам да не знам шта да радим. Живот ми је постао сплет лажи, секса, перверзија и уцена.
Једно пословно дружење, такозвани тим-билдинг, мени је у потпуности променио живот. 
Не знам шта се догодило, попила сам превише, чак се неких детаља с те разуздане вечере више не сећам, али знам да сам већину времена провела у друштву неколико година млађег колеге. Био је невероватно шармантан. Нисам се плашила, јер сам се већ много пута нашла у сличним ситуацијама. У ситне сате изашли смо на терасу да мало удахнемо ваздуха, јер ми се већ вртело у глави.
Након 30 секунди питао ме: "Која ти је највећа сексуална маштарија?" Мало ме затекао, али већ смо те вечери разговарали о сексу, па ми није деловало ништа чудно. "Желела бих да се будем насамо са згодним мистичним странцем. А ко не би? Али оно о чему сам маштала је ситуација која би пуцала од узбуђења, у којој би ми делио комплименте и на крају питао може ли ме лагано измасирати по леђима.
Допустила бих му, а он би ме ускоро растопио додирима који воде у екстазу. Не би се задржао само на леђима, кружио би по целом телу, а ја би му допустила..." У том тренутку сам стала, сама помисао на то ме узбудила. "Морам у тоалет" рекла сам. Одјурила сам, мало сам дошла себи, али у тренутку кад сам подигла поглед изнад славине у огледалу сам видела његов лик.
Подигао ме и буквално унео у кабину, наслонио на зид, подигао сукњу и у једном потезу скинуо танге. Осјетила сам његове прсте између ногу, нисам се успела ни снаћи, а он је само шапуно: "Ја сам тај странац."
Моја маштарија се управо остварује, али не, нисам то смјела направити! Макнула сам се и рекла му да престане, изјурила ван, а тамо - шок! Насред просторије стајао је мој шеф! Вилица му је испала до пода. Млади колега је у секунди изјурио ван, а ја сам остала насамо са шефом. 
"Сутра након посла код мене у канцеларију", изговорио је и изашао. Бризнула сам у плач, затворила се у ве це и након пола сата изјурила напоље.
Нисам могла дочекати завршетак радног времена сутрадан. Шеф је сачекао да сви оду из фирме, а потом ме позвао у собу. Закључао је врата, спустио ролете. Рекао ми је да седнем, а он је сео преко пута мене. Прво је споменуо отказ, а потом нешто пуно горе.
Рекао је да размишља позвати мог супруга и све му испричати. Почела сам да плачем и молим га да то не уради, да је реч о великој грешци и да сам свесна шта сам направила. И након тога поновно шок. "Помоћи ћу ти, грешке се догађају, али ти мораш одлучити шта си спремна да урадиш да се за овај скандал не сазна." 
Приближио ми се и размакнуо ми ноге. Ставио је руку између и полако клизио према горе. Скаменила сам се. Нисам знала што направити. "Ако донесеш праву одлуку нико никад неће сазнати." Некако ме та реченица смирила, али истовремено и ужаснула. Значи, мораћу шефу бити сексуална робиња како он не би уништио мој живот. Подигао ме на стол, скинуо ми гаћице и у секунди ушао у мене. Тих неколико минута ми је било као цела вечност.
Плакала сам недељама, све скривала од супруга, а мој шеф се није задржао на једном сексу већ је наставио с уценама, и долазио на све перверзније и бизарније идеје. Неко време смо се сексали у канцеларији након радног времена, испуњавала сам му све жеље. Потом се то преселило и на друге локације, са још чуднијим сценаријима. Узимао ме у аутомобилу, шуми, тоалетима ресторана, собама забачених мотела, а онда је отишао још даље. 
Супругу сам рекла да идем на службени пут у Праг, а заправо сам се одвезла тек до једног аустријског хотела у Алпима. Добила сам СМС: "426". С улаза сам кренула равно на лифт, четврти спрат. Соба 426. Врата су била одшкринута. Ушла сам тихо, унутра је био мрак. Затворила сам врата иза себе и направила неколико корака.
Одједном ме он прихватио с леђа, пољубио у косу и ставио ми повез око очију. Скинуо ме. Рекао је да ћу сада доживети нешто што никад нисам. Љубио ме по целом телу, његове руке су ме топиле. Једна, две...три, четири, пет, шест?!? Шест руку?! Требало ми је неколико секунди да схватим - дирала су ме три мушкарца. Љубила и мазила. Дословно су ме однели на кревет.
У мраку су ми радили ствари које никада нисам могла да замислим. Целу ноћ. И то без трачка светла. Већину времена сам била у екстази. Потпуно изгубљена и узбуђена. У једном тренутку, ваљда пред јутро, само су престали. Заспала сам од умора. Кад сам се пробудила више никог није било.
Јесам ли то само сањала или се заиста догодило? Невероватно искуство. Неколико месеци касније моја улога роба и даље је актуална. Улазим из приче у причу и не видим крај...а ја сам све више зависна од њега. Иако га презирем... Исповест београдске сплаварке ко више плаћа, а ко боље је*е, прочитајте ОВДЕ.
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА