Најновије

КОЛИКО САМ БИЛА РАЗВАЉЕНА ОД СЕКСА НИСАМ ЗНАЛА ГДЕ ЈЕ ЛЕВО: Како изгледа када имаш секс са пенисом од 18цм! (18+)

Десило се пре годину дана, а ово време ме сећа на то. Као и свака студенткиња, једва сам дочекала да баталим књигу и да одем на неки одмор. Са 2 другарице одлучила сам да то буде Будва. Ја сам каснила тако да су ме оне чекале у оближњем кафићу. Док сам излазила сам се сударила са неким дечком. Кључном особом ове приче. Насмејао ми се и извинио. Истог трена сам помислила „овај је мој“…

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Имао је близу 2 метра, лепо грађен, дуга брада, зелене очи. Ушао је у апартман поред. Након луде журке и алкохола, нисам више могла да издржим. Моје пијане другарице нису желеле да иду, па сам кренула сама. Ушла сам у лифт и села на под, нисам могла да устанем. Била сам толико пијана да ме је секунда делила да заспим ту на поду. Врата се отварају, а на вратима он. Највећа срамота икада. Устала сам некако и извинила се. Како сам изговорила ту реч, тако сам опет кренула да падам, али ме је придржао. -Превише алкохола, девојчице-рекао је. -Изгледа-узвратила сам држећи се за њега. -Који број собе? Помоћи ћу ти-додао је уз осмех. -64.
Дала сам му кључ и изашли смо из лифта. Његова рука је била око мог струка како се не бих срушила, што ме је напалило. Веома пијана ухватила сам га за његов понос. Промумлао је нешто у фазону да сам превише пијана. Отворио је врата, спустио ме на кревет и рекао да се пазим. Изашао је, а ја сам била разочарана. Следеће вече сам имала неподношљиву главобољу, па нисам могла да идем да пијанчим са Марином и Вањом. Одлучила сам да одем до затвореног базена, па сам само покупила ствари и изашла. Таман што сам оставила ствари и ушла у базен, на вратима се појавио он са другом. Опет ме била срамота. Погледао је у мом правцу и насмејао се, што сам урадила и ја. Ушао је у базен и допливао до мене. -Како је јетра? -насмејао се. -Извини за оно, јадно се осећам -додала сам. -Ма нема фрке, ја сам Марко. -Јелена-насмејала сам се. -Па Јелена, могли бисмо ми на кафу после. Може око 22? -Ја сам за.
Још сам мало пливала, затим сам отишла и истуширала се.
Попила сам много вина, затим ушла у собу и бацила се на сређивање. Алкохол је почео да ме хвата. Обукла сам црну хаљину и црне танге са чипком. Брус нисам обукла јер је хаљина била таква да није било потребно. Парфем, шминка, штикле. Погледала сам се у огледало и рекла самој себи „браво“. У року од 20 минута покуцао је на моја врата. Отворила сам их, а онда ме је одмерио од главе до пете. Насмејао се и рекао „Јебеш кафу.“ Привукао ме и пољубио. Остала сам у шоку, па нисмо се ни поздравили. Осетила сам да ми пи*кица пулсира. Ах, тај тип ме је напалио као луду, а само ме је љубио! Прелазио ми је руком од струка до с*са и стискао их. Откопцао ми је хаљину која је само склизнула са мог тела.
Љубио ми је врат, затим ме подигао и буквално бацио на кревет. Скинуо се у боксерице и поцео да ми грицка брадавице, да их лиже и сиса. Умирала сам од жеље да ми га убаци. Али морала сам да предузмем иницијативу да бих добила оно што желим. Почела сам да се спуштам све ниже, па сам му спустила боксерице. Био је то леп и жилав пенис од око 18 цм, прилично дебео. Само сам га стрпала у уста и почела да га сисам.
-Волим грубу игру -рекао је. -Онда буди губ -одговорила сам и вратила се на пушење.
Ухватио ме је за косу и почео полако да ми га набија у грло. Онда све јаче и јаче док нисам почела да се гушим у њему. Нисам имала ваздуха. Одгурнуо ме је и показао ми прстом да легнем на кревет. Скинуо ми је танге, узео их, помирисао и завезао ми руке за руб кревета. Искрено сам се плашила шта ће бити, али била сам одлучна да се добро по*ебем.
Гурао га је све дубљ. Затим га је нагло извадио. Остао је мој чмар отворен. Затим ми га је полако извадио и онда кренуо да ме разваљује. Толико је било болно и напаљујуће да сам свршила након само пар секунди. Болело ме је ужасно, али осећај да ме урнише непознат лик је био савршен. Јебао ме је као курву, а затим само рекао да ће да ме пуни, извадио га је, набио у пичку и почео да прска. Осећај топлоте у пици је био савршен. Извадио га је и задњих пар капи истресао мени у уста. Била сам шокирана, а гуза ми је била отворена, разваљена. Само се насмејао и рекао „Ти си моја.“
Ево, после годину дана се сећам тог догађаја и размишљам о томе да ли бих била трудна већ 5 месеци са дечком који ми је улепшао прошло лето и кога стварно волим да није било алкохола. Погледајте ОВДЕ исповест: Опасно се палим на нешто што је чак и мушкарцима одвратно (18+) Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА