Најновије

РУСКА МАСТ: После 10 дана, од болести остаје само успомена (РЕЦЕПТ)

Када је на једном популарном руском сајту алтернативне медицине објављен рецепт за ову маст, сви су полудели за њим! Није ни чудо, будући да је веома једноставна за припрему, а и веома ефикасна и у стању је да излечи многе болести.

Руска маст (Фото: coolinarika.com)

Ову лековиту маст можете користити за лечење бронхитиса, отитиса, ангине, отока, опекотина, модрица, отворених рана, пукотина на рукама и ногама, упале јајника, трофичких чирева и низа женских болести.
У зависности од болести, што се тиче спољашње употребе, маст треба да мажете, стављајте као облоге или утрљавајте. Може да се користи и за унутрашњу употребу – пола кашичице три пута дневно пре оброка.
Све што вам је потребно јесте једно јаје, 400 мл биљног уља (на пример кантарионовог) и комадић пчелињег воска (око 60 грама).
Припрема: Скувајте јаје и извуците жуманце, беланце вам не треба. Изгњечите жуманце на тацници, а у емајлирану шерпицу сипајте уље. Додајте и восак, па ставите на лагану ватру и сачекајте да се восак истопи. Кад се буде чуло “пуцкетање” , узмите жуманце и прстима бацајте по мало у уље са воском, мрвицу по мрвицу. Уље ће почети да пени, па будите спремни да брзо уклоните шерпицу са ватре.
Када се уље смири, поново га вратите на шпорет. Наставите да додајете жуманце до краја, стално мешајући кашиком. Смеса ће променити боју и постати тамно браон. Склоните са шпорета и оставите да одстоји 15-20 минута. Процедите кроз газу или цедиљку са ситним ситом. Остатке (мрвице жуманцета) баците.
Када се маст охлади, ставити је у стаклену теглу и затворите поклопцем. Маст чувајте у фрижидеру, најдуже 10 месеци.
Уколико се одлучите да маст користите као облог, потребно ју је угрејати на воденој пари (на отприлике 40 степени).

Примена чудотворне масти

Упала синуса
Истопите маст и одмах наспите у пипету. Да се маст не би стегла, радите ово брзо. Укапајте кап у нос два пута дневно са интервалом од једног сата. Лекари тврде да се на овај начин можете отарасити и месечног синуситиса – маст пробија синусе и повлачи на себе сав гној са великом јачином.
Гнојни отитис
Савијени комадић вате умочите у ову маст и ставите у ухо. По потреби мењајте, уз то мажите маст и иза уха.
Гнојна ангина, апсцеси у грлу, упала крајника
Ставити маст у грло и облоге на врат. Ако се ради увече, понављајте процедуру 2-3 пута и ујутро ће апсцес пући.
Бронхитис, бол у желуцу, цревима, чиреви на телу, чмичак на оку
Три пута на дан пре оброка, узимати по пола кашићице масти.
Женске болести, фибромиома до 10 недеља, цисте на јајницима, упале, маститис
Натопите тампон овом машћу и стављајте у вагину ујутро и увече. Постоје тврдње да ће после десетак дана од цисте остају само успомене. За фибромиоме треба дуже времена. Код маститиса, на груди се ставља папирна салвета, умочена у маст, а преко најлон кеса. По могућности, мењати на свака 2 сата.
Опекотине, чиреви, ране, отоци, зубобоља, бол у зглобовима
Наносите на оболело место преко ноћи и умотајте. Ако ране нису велике, довољан ће бити комадић вате натопљен у маст. Код зубобоље, маст се узима чистим прстом и маже се болни зуб и десни – бол ће убрзо нестати.
Трофички чиреви, гангрена
Стављати папирне салвете натопљене машћу и мењати на свака 2 сата. Из рана ће обилато цурити гној.
Лечење хемороида
Направите тампон од газе и стављајте у анус преко ноћи, 8 до 10 дана или док не дође до побољшања.
Свака примена која подразумева мазање, практикује се пред спавање и оставља се да делује током ноћи. Када је реч о зглобовима, након мазања их треба умотати.
Помоћу ове масти можете чак и да ојачате нокте – једноставно их пред спавање намажите овом машћу и утрљајте.
Напомена: Восак мора да буде природан, пчелињи. За спољну употребу може се користити било које биљно уље. За унутрашњу је најбоље маслиново.
Извор: Успешна жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА