Најновије

НЕ БОЛИ ТАКО ЈАКО, АКО НЕ ПРЕТЕРАТЕ: Искрене исповести жена које су пробале анални секс

"Испоставило се да ми се допада и сада редовно уживамо у њему"

Илустрација (Фото: tonightsgirlfriend.com)

Већина жена се запита какав је анални секс, али многе се због предрасуда тешко одлучују да га пробају. Ако вас интересује како то заиста изгледа, прочитајте искрене исповести ових жена.
- Мени се лично анални секс уопште није допао, страшно је болело и било ми је јако непријатно. Осећала сам се као да имам рупу у стомаку, али плашила сам се да кажем било шта док ме партнер сам није питао - рекла је Мишел (24).
- Мој муж ме молио да пробамо анални секс јако дуго и на крају сам попустила. Сада редовно имамо анални секс, али не превише често јер заиста боли, али понекад и обоје уживамо у томе - открила је Карли (36).
- Ја заправо преферирам анални секс. Осећам се као да сам "лоша девојка" и да радим нешто што сви кажу да не би требало - признала је Кејти (25).
- Анални секс је био грозан. Никада то не бих поновила. Страшно је болело и када смо завршили, мало гаса је изашло и то се чуло и било ми је тако непријатно. Никада у животу то не бих опет радила - рекла је Касандра (21).
- Први пут сам пробала анални секс да бих удовољила дечку. Испоставило се да ми се допада и сада редовно уживамо у њему. Мој савет за све који нису пробали је да се прво загреју прстима - открила је Рајли (23).
- Анални секс је грозан само у првом минуту, али када се загрејете, осећај је сјајан. Не боли тако јако, само ако не претерате. Мислим да анални секс није намењен онима који не знају шта је умереност -  поручила је Данијел (28).
Погледајте ОВДЕ како се снимају вреле сцене, узбудиће вас максимално
Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА