Најновије

Прослављени српски борац се поново вратио у ринг: Бори се за титулу првака Балкана у К-1

Наш прослављени спортиста и тренер Мирослав Оџић, у недељу 20. новембра 2016. године у Букурешту, Румунија, бори се за титулу SFC World League првака Балкана, дисциплина К-1 у категорији до 65,8 кг.

Мирослав Оџић (Фото: Приватна архива)

Борилачким спортовима се бави више од 30 година. Такмичи се од 1987. године,  а тренерским послом се бави од 1991. године.  До сада је освојио титуле:
-првак Европе у комбат саватеу
-два пута вицешампион света у асо саватеу
-вишеструки првак Југославије  у саватеу и кик боксу
-вишеструки првак Србије у саватеу.

Сем сопствених резултата, тренер је више светских, европских и балканских првака у саватеу и кик боксу. Тренутно је национални тренер и селектор репрезентације Србије у саватеу.

-Желео сам да још једном уђем у ринг, свог задовољства ради, али су људи из  СФЦ Светске лиге подигли овај меч на виши ниво, па тако сад радим за титулу првака Балкана.-каже Мирослав Оџић, који се већ шест месеци спрема за овај меч.

О очекивањима Оџић каже:
-Спремио сам се добро и једва чекам меч. Наравно да очекујем победу, али не желим да подценим свог противника Роберта Кобзару, за кога сам сигуран да се спремао једнако добро као и ја.
За све љубитеље кик бокса пренос меча Мирослава Оџића на интернету можете погледати ОВДЕ (fighting news каналу на Јутјубу). Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА