Најновије

РУСКА ЗВЕР: Као мали, тукао се са медведима, а данас је непобедиви ММА борац! (ФОТО/ ВИДЕО)

Њега се плаши чак и Мекгрегор.

Хабиб Нурмагомедов (Фото: ТАСС)

- Ми из ове области смо предодређени да будемо борци. То нам је у крви јер смо се вековима борили на овим просторима. Деца од малих ногу почињу да се бију са некима њихових година, а ако одбију то је срамота – навео је један борац из Дагестана, руске области на обали Каспијског језера.

Да је предодређен за таква дела, било је јасно и за Хабиба Нурмагомедова, који је издоминирао на УФЦ 205 и задржао епитет непобедивог ММА борца. И он је рођен у Дагестану, у Махачкали 1988. године, а од раног детињства је показивао жељу за борбама.

В данный момент я нахожусь в Калифорнии и провожу двухразовые тренировки в день в зале #AKA На счёт следующего соперника и даты боя нет ничего ясного, но я сам нацелен на 12 ноября в Ньюйорке на #ufc205 Ко мне поступают очень много сообщений и критики на счёт моего следующего боя: когда? с кем? сколько можно ждать? и т д Проявите чуть терпения, не думаю что вам тяжелее чем мне. At the moment I'm in California and spend two single workout a day in #AKA About next opponent and date of fight there is nothing clear, but I'm very focused on 12 November in New York in #ufc205 To me comes a lot of messages and criticism about my next fight: when? with whom? how long we should wait? etc.  Just a little patience, I don't think that its harder for you than me.

A photo posted by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Sep 5, 2016 at 9:59am PDT

УФЦ 205 је завршен на спектакуларан начин уз рушење многобројних рекорда – по зарађеном новцу, броју гледалаца у хали, али и путем ”плати и гледај” линкова, а посебно ће се памтити по Конору Мекгрегору, који је на спектакуларан начин освојио титулу и постао први у историји са два шампионска појаса у различитим категоријама. Ипак, било је и оних који нису били претерано одушевљени Мекгрегором и његовим освајањем титуле. Један од њих је и Нурмагомедов, борац из Русије, који се на УФЦ 205 такође показао у најјачем светлу.
Сам Мекгрегор углавном се не бахати као обично када је у питању Нурмагомедов. Иако је после победе над Алварезом рекао да се никоме не извињава, на његову прозивку није одговорио као што је то иначе био случај када су га многи прозивали. Нурмагомедов у досадашњој каријери има осам борби у УФЦ-у и све је решио у своју корист, а није изгубио чак ни једну рунду.
Да је реч о момку од челика и правој звери, било је јасно још док је био дете. Док су се сви борили са својим вршњацима, он је за противнике имао медведа! Младунче медведа рвало се с њим док је имао десетак година и тако је тренирао и стицао вештине, које сада успешно примењује у октагону.
Његов отац је објаснио зашто је његов син док је имао десет година одмеравао снаге са медведом.
– Прво, деца увек желе да њихови очеви виде за шта су њихови синови способни. Није било ничег интересантнијег од тога док је он био млад. На крају крајева, то је био тест његовог карактера – рекао је Абдулманап Нурмагомедов.
Нурмагомедов је сада први изазивач у лакој категорији за УФЦ појас, а да ли ћемо гледати борбу између њега и Конора Мекгрегора, која би без сумње био један од највећих спектакла у историји, остаје да се види.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА