Најновије

ВОДИЧ ЗА ПРЕЉУБУ: Прва помоћ у борби са све присутнијим проблемом данашњице!

Може ли веза да преживи прељубу? Да ли опростити или не? На ова и многа друга питања која постављате себи и другима, у вези са неверством, покушава да одговори Ана Кандаре Шољага у књизи „Неверство: Водич за суочавање и превенцију“.
Постоји вероватноћа да ћемо током живота бити жртва преваре нашег партнера, да ћемо можда и сами бити неверни или ћемо бити у вези са заузетом особом. Неки од нас ће заиграти и у више од једне улоге. У овој јединственој књизи о неверству, о учесницима, узроцима и последицама овог чина можете сазнати како да помогнете себи и другима док пролазите кроз трауму коју узрокује неверство.
Овај водич је јединствен по томе што конкретну психолошку помоћ могу да добију сва три учесника неверства: преварена особа, неверна особа и трећа особа. Књига је намењена и превенцији неверства, дакле свакој особи која жели дуготрајну моногамну везу, или је већ има, без обзира да ли се у животу сусрела с преваром или није. Истовремено, биће од користи и свима онима који желе да помогну особама које су суочене с неверством: њиховим родитељима, пријатељима, породици, а свакако и стручњацима.
Ана Кандаре Шољага је доктор психологије са двадесет година искуства у директном раду с људима. На Свеучилишту у Загребу је докторирала, а специјализовала се за психологију саветовања на Универзитету у Стратклајду, у Шкотској. Опсежно научно образовање уз дугогодишње искуство рада у пракси дају јој темеље за врло стручан приступ бројним психолошким проблемима с којима се људи суочавају, али и за конкретну помоћ у решавању таквих проблема.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА