Најновије

КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА - НИКО НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ: Никола Жигић пронашао нови клуб - БОМБА! (ВИДЕО)

Некадашњи репрезентативац Србије већ дуже време је без клуба, чинило се да је завршио играчку каријеру, а данас је и то изгледа промењено.
Тачније, Никола Жигић је од првог дела прошле године без клуба, када је отишао из Бирмингем ситија, клуба у ком је био у два мандата. Од тада је наизглед завршио каријеру, али је изгледа пронашао нови ангажман у 37. години живота.
Како пишу шпански медији Никола Жигић је поново у Валенсији, али не међу ‘слепим мишевима’ где је провео три године, од 2007-2010 године, већ – у четвртолигашу, екипи Торе Леванте.
Високи нападач ће у почетку тренирати са новим тимом, а очекује се да ће бити уговор потписан до краја сезоне. Одлука ће пасти у односу на његову физичку спрему која ће бити на провери наредних дана. Све због чињенице управо јер није имао такмичарске утакмице претходних годину и по дана.
Навијачи Црвене звезде надали су се да би уместо неког клуба у иностранству Жигић могао да каријеру заврши на Маракану, делом и због легендарног гола који ће се вечно препричавати међу присталицама црвено-белих. Извор:Хот спорт, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА