Најновије

Зашто је Трамп победио?

Један од главних разлога зашто је Доналд Трамп победио на изборима је зато што амерички народ више не верују званичним медијима. Американци, заправо, немају праве вести. Они нису знали за опасност од рата са Русијом, медији то нису ни споменули.

Пол Крејг Робертс (Фото: Јутјуб)

Али Американци знају да је економија лоша, јер трпе и гладни су. Они знају да економија њима не помаже, него помаже оном једном проценту. Неколицина људи се богати, док су други закопани дуговима.
За младе нема посла. Млади људи, чак и универзитетски образовани, морају да живе са својим родитељима јер не могу да нађу никакав посао. Они знају да домаћи економски систем не делује у њихову корист.
Људи нису свесни спољних послова државе, они не знају ништа о томе зашто смо у Сирији или било шта о нашим сукоба са другим земљама. Њима се говоре лажи, али они не знају да ли да верују вестима или не.
Уложен је велики напор да се Американци убеде о постојању "руске претње". Медији су тврдили да је Русија напала Европу и окупирала Украјину. Људи то нису могли да виде, а да не буде превирања. Дакле, медијима се не верује.
Догодило се да су људи видели да им економија не користи. Они су видели да имиграција мења њихову земљу, обележја њихових суседстава, њихове умове и сва питања јавне безбедности. И сведоци су да власти нису успеле да реше ове проблеме. Те је влада изгубила углед. Људи су изгубили поверење у хегемонистичку владуи њене медије.
Стога, када амерички народ коначно схватио да Трамп долази сâм, говорећи ствари у које већ верују, подржали су га. Рекли су: "Види! Он није један од олигарха, он није од оних људи који уништавају сваку ситуацију за нас. Не знамо баш много о њему, али знамо да није један од њих, па хајде да га подржимо”,
Американци сада доносе одлуке на овај начин. Није да они имају јако добре изворе информација, него само виде да људи којима се они противе, мрзе Трампа. И зато су они за њега. То је стара изрека: "Непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ". Трамп им се допада, зато што се естаблишменту не допада. Дакле, они знају да он није један од оних из естаблишмента и да би могао да буде неко ко ће помоћи људима.
Тако су људи донели одлуку. Они немају баш добре изворе информација, они су само веома незадовољни и своје незадовољство су изразили према кандидату олигархије  могу да виде олигархија кандидата која је изразила незадовољство ово. И подржали су Трампа. Извор: katehon.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА