Најновије

ШЕШЕЉ ОСУО ПО ЈЕЛЕНИ МИЛИЋ: Не само да је покварена, она је потпуно луда!

Лидер СРС Војислав Шешељ, поводом изјаве директорке Центра за евроатланске студије (ЦЕАС) Јелене Милић, да би званичници требало да прекину са изношењем нетачних података о броју жртава НАТО бомбардовања 1999. године, као да и званични подаци нису тачни, каже за медије.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- То што ради она, то су најобичније бљувотине. Она не само да је максимално покварена, Јелена Милић је потпуно луда, јер није довољно бити покварен па изаћи у јавност, потребан је висок проценат лудила.
Иначе, Јелена Милић у саопштењу ЦЕАС навела је не само да званични подаци нису тачни, већ се позвала на незваничне податке до којих је дошао Фонд за хуманитарно право који показују да је број жртава много мањи. Према тим подацима укупни број жртава је тек 758, од којих је 450 цивилних и 308 припадника Војске Југославије, МУП-а и ОВК-а. Исти подаци говоре од преко 10.500 албанских и 2.200 српских и 500 жртава ромске националности током сукоба на Косову у периоду од 1998. до краја 2000. године.
Њена изјава наишла је на лавину негативних коментара чланова породице жртава бомбардовања који, рекли бисмо, још и бирају пристојне речи у односу на оно што проживљавају због таквих изјава.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА