Најновије

ОБРАТИО СЕ СРБИЈИ: Ђоковић се емотивном поруком пред битку са Маријем за 1. место! (ВИДЕО)

Новак Ђоковић је после бруталне партије у полуфиналу Мастерса у Лондону против Нишикорија, говорио са извештачем Телеграфа из Лондона. Питање је било само једно. Какву поруку има за српски народ пред финале са Маријем, које ће гледати читава земља, а у коме може да се врати на тениски трон и поново буде број 1 на АТП листи.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Новак је за све, а нарочито за децу која га прате имао јаку и емотивну поруку. Истакао је да не копирају никога, већ да пробају да буду свој оригинал, да следе своје инстикте и интуицију, јер их то неће преварити, а такође је истакао да осећа подршку и енергију пред дуел са Маријем.
– Свестан сам чињенице и јако сам почаствован што могу да будем део једног предивног спорта који је глобалан и који привлачи много пажње. Ми тенисери уколико бележимо велике светске успехе, имамо статус и положај у том свету спорта, па имамо могућност да се обратимо великом броју пратилаца и нарочито деци која се угледају на нас, која слушају речи и дела наша и покушавају можда и да нас ископирају.
– Управо то би то била моја порука, да не покушавају да буду нечија копија, него једноставно да будете свој оригинал. Да креирате сами себе, своју личност и карактер и створите онакве околносит какве вама највише одговарају и да пратите свој инстикт и интиуцију, јер вас она не вара.
Осећаш ли неку енергију пред финале са Маријем?
Апсолутно осећам – закључио је Ђоковић.
Послушајте видео: Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА