Најновије

ПЕСМА ПОСВЕЋЕНА ЗВОНКУ МИЛОЈЕВИЋУ ТЕРА СУЗЕ НА ОЧИ: Славни голман признао - плакао сам кад сам је чуо! (ВИДЕО)

Популарни српски репери који се представљају под псеудонимима "Ћофо" и "Ујак Џо" снимили су песму која ће вероватно заувек живети.
Пре неколико година настала је песма посвећена вероватно најбољем српском голману. Пуно, емоција и суза су опис овог уметничког дела под именом "Победи Милоје", цео живот Звонка Милојевића стао је у неколико минута.  Звуци кочница, најбоље одбране, касније и Звонкова борба и на крају жеља за победом. Звонко Милојевић је чуо песму "Изузетно ми је драго што су поред Делија и навијачи Партизана узели учешће у свим акцијама за мене. Навијачи Звезде снимили су једну веома дирљиву песму под називом 'Победи Милоје' и када сам је чуо први пут - заплакао сам", рекао је познати голман. 

Ујка Џо (Фото: Јутјуб)

Репер Никола Станоев (Ујак Џо) је поносан на ову песму.  "Жао ми је што се нисам родио пре, жао ми је што нисам могао да испратим све ове одбране и сву славу Црвене звезде, то су били дани! Сигуран сам да је наш најбољи голман Звонко Милојевић близу повратка између те две стативе, ја верујем у његову борбу и сваки пут се најежим када чујем његово име, дете из Светозарева живи у нама", додао је Станоев. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА