Најновије

Вучић: Односи Мађарске и Србије на највишем нивоу

Премијер Србије Александар Вучић оценио је данас да су односи Србије и Мађарске на највишем историјском нивоу, и да континуитетом одржавња заједничких седница две владе шаљемо снажну политичку поруку да су две зеемље опредељене за продубљивање сарадње у свим областима.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

„Укупни односи између наше две земље су, рекао бих, на високом можда и највишсем историјском нивоу, да се политички дијалог одвија у духу међусобног уважавања и разумавења као и да на обе стране постоји спремност за јачање наших односа”, реако је Вучић у уводном обраћању на заједеничкој седници влада у Нишу.
Према његовим речима, оржавањем заједниче седнице чува се и динамика одржавања заједничких седница влада, а тиме шаљемо снажну политичку поруку да су две земље опредељене за продубљивање сарадње у свим обалстима и да су спремне на продубљење дијалога и ван уобичајених оквира.
„Уверен сам да ће данас и седница владе, али и Бизнис форум који ће уследити значити дубље успостављање веза како бизнис према бизнису, нашим рађанима и политичким одноисима наших земаља али и односима Срба и Мађара”, рекао је Вучић.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА