Најновије

ЗВЕЗДИН ПРВОТИМАЦ ОТКРИВА: Одбио сам Барселону! (ВИДЕО)

Џон Руиз је у Црвену звезду стигао као велико појачање, али је утисак да млади Костариканац није приказао ни пола онога што зна и уме. Ипак, и та половина је сасвим довољна да покаже да Руиз без проблема може да буде један од ослонаца тима.

Нови спектакл у режији Делија (Фото: Јутјуб)

Руиз је на Маракану стигао из Дњепра, али тај клуб није једини који га је желео у својим редовима. Напротив, за портал навијача Црвене звезде, “Моја Црвена звезда“, открио је да је мало недостајало да појача Барселону:
– Са 17 година сам дебитовао за Депортиво Сапрису, најбољи фудбалски клуб из мој земље. То је за мене био пелеп осећај, али и нешто што сам очекивао. Цео живот посветио сам фудбалу, напорно сам радио и ништа ми се у животу није променило када сам потписао први професионални уговор, рекао је Руиз, који је потом открио како се нашао на мети тима из Каталоније:
– Истина је да су тада европски великани желели да ме виде у својим редовима. У рукама сам држао уговор који ми је послала Барселона. Ипак, сматрао сам да сам премлад да одем тако далеко од своје куће и да потпуно променим стил живота. Из ове перспективе не могу да кажем да је то била лоша одлука, имам још много година у фудбалу док не буде дошао тренутак да сумирам каријеру. За сада сам задовољан како се ствари одвијају.
Мада, признаје да ипак постоји нешто због чега жали за том пропуштеном шансом…
– Можда данас жалим што нисам отишао у Барселону само зато што бих онда раније упознао Давида Бабунског који ми је у Звезди постао добар пријатељ, закључио је Руиз.
Погледајте најбоље потезе из каријере несуђеног фудбалера Барселоне и наде Црвене звезде: Извор:Моја Црвена Звезда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА