Најновије

КУСТУРИЦА: Ово само показује колика паника влада у Сорошевој Европи!

Коментаришући резолуцију ЕП усмерену против руских медија, чувени српски режисер Емир Кустурица каже да је после Трампове победе у Америци, у Европи настала паника која се пројектује на више начина.

Емир Кустурица (Фото: ЈуТјуб)

"Мислим да је идеја да се оптуже Спутњик и Раша тудеј за пропаганду исто као када би Пинокио оптужио свог творца да је он тај који лаже. То кажем јер идеји да се изједначавају два млада и добра медија са ИД-ом мањка део о томе - ко је заправо формирао Исламску државу - Запад, Исток, или је то самодовољна организација? Стављати у исти ред ИД, Раша тудеј и Спутњик? Да није тог несналажења и панике, која настаје након промене газде, после председничких избора у САД, а који ће се очигледно другачије понашати, онда бих можда и могао да прихватим њихову идеју да су аутентично против некога ко говори истину и ко се, по њиховој логици, претвара у неког ко је пропагандни центар", истиче Кустурица.
Он напомиње да истина никада није била пропаганда или је то била у врло ретким случајевима. "Истина је пропаганда онда када се неко у рату за истину бори, али се због геостратешких разлога на њу не пристаје. Овог пута је то потпуно бесмислено. Дакле, настала је паника јер нису усклађена два естаблишмента - нови амерички, који се успоставља, и онај којим су управљали Клинтон и Сорош. Мислим да ће то у будућности морати да се коригује, јер истина је ретко кад била пропаганда", закључује Кустурица. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА