Најновије

Ево шта је рекао Радоњић након победе: За нас је најважније да...

Екипа Дејана Радоњића савладала је Олимпију у хали Стожице и остала усамљена на челу табеле, са парфектним "јадранским" скором.

Радоњић (Фото: Јутјуб)

После меча у којем је његов тим показао право лице од средине треће четвртине, тренер Звезде нагласио је да је игра у дефанзиви донела превагу и подсетио да је АБА лига овосезонски приоритет његовог састава.

"У овако тешком ритму великог броја утакмица, у којем смо и Олимпија и ми, потребно је да у периодима између мечева радимо праве ствари како би екипа што спремнија дочекала нове изазове. Оптерећење је присутно и мора се енергетски, психолошки и мотивационо бити довољно добар да на свака два-три дана будемо на задовољајућем нивоу", изјавио је Радоњић на конференцији за новинаре.
Он је указао на енергетски проблем свог тима на почетку љубљанског дуела. "На почетку утакмице били смо са лошом концентрацијом и недовољном енергијом, а Олимпија је играла одлично. У другом делу смо одиграли добру одбрану, направили разлику и испунили циљ, а циљ је био да славимо још једну победу у АБА лиги, која нам је ове године приоритетно такмичење", рекао је Радоњић.
Бек црвено-белих Марко Гудурић био је трећи стрелац екипе са 14 убачених поена. "Битна победа за нас, да се после пораза у Евролиги успешно вратимо у АБА лигу. За нас је најважније да одржимо серију победа. Мало смо изашли на утакмицу неспремни, али смо успели да у другом делу успоставимо нашу игру, да се растрчимо, контролишемо њихов офанзивни скок и заслужено смо победили. Битна победа, а за следећу утакмицу ћемо покушати да се спремимо што је могуће боље", кратко је поручио Гудурић.  Невероватну рампу Кузмића погледајте ОВДЕ. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА