Најновије

ВЕЉА ПОЛУДЕО: СНС-у битније чистачице и портири од мене!

Председик Нове Србије и бивши министар грађевинарства Велимир Илић није добио позив за свечаност отварања аутопута Љиг – Прељина, која је заказана за понедељак у Такову.

Велимир Илић (Фото: Јутјуб)

Велимир Илић каже да је очекивао да ће бити позван на церемонију пуштања аутопута у саобраћај, али истиче да није превише изненађен поступком службе протокола Владе Србије.
''Видим да су позивнице за свечаност отварања добили портири и чистачице по јавним предузећима, али мене се као човека који је изнео тај пројекат када је било најтеже, изгледа, нису сетили. То је њихова брука и срамота. Ја сам поносан што нећу бити у том друштву које ће се тамо наћи да се промовише. Они прави увек су били скрајнути, а појављују се статисти и споредни играчи жељни фотографисања и аплауза публике. Када су отварали мост Земун – Борча звали су бившег градоначелника Ђиласа да се слика са њима, а ја им очито нисам потребан као подсетник да сам покренуо пројекат аутопута'', резигниран је Илић.
Он подсећа да су радови на градњи деонице аутопута од Љига до Прељине почели крајем 2012. године када је он био министар.
''У то време урађена је пројектна документација, утаначена са Кинезима друга фаза градње аутопута. Све смо поставили на здраве ноге и били смо шест месеци испред рока, радили смо брзо и ефикасно. Пресрећан сам што су тада све путарске фирме биле на ногама, били смо гиганти у путној привреди и грађевинарству. Ово је изгледа време када се много прича, а резултата је мало. Новој гарнитури желим пуно успеха, али нека нешто направе сами, а не да се ките туђим перјем.'', поручује Велимир Илић.
Лидер Нове Србије рекао је да не верује да ће се ово одразити на однос његове странке и СНС, као и на његов лични однос са премијером Александром Вучићем.
Свечаност поводом завршетка изградње и пуштања у саобраћај ауто-пута почиње у 11 часова на Таковској петљи, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадњу с медијима. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА