Најновије

СЛУЧАЈ "ЈАЈИНЦИ": Шефови БИА и ВБА позвани на одговорност?

Директору БИА Александру Ђорђевићу и шефу ВБА Петру Цветковићу данас истиче рок за подношење извештаја о оружју у Јајинцима и на Новом Београду.

БИА (Фото: bia.gov.rs)

Није искључено да челници БИА и ВБА током дана поднесу оставке, али да нико није могао да прецизира да ли ће им оставке бити и прихваћене. Такође је нејасно да ли ће бити позвани на одговорност шефови београдских центара БиА и ВБА.
- Ових дана су интензивирани састанци државног врха и структура безбедности. Међутим, за сада нико не може да прецизира да ли ће и заиста доћи до смене о којима се већ гласно говори и у Влади Србије - каже извор из Немањине 11. 
Први пут је о потенцијалној одговорности безбедносних служби говорио министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, а да се потом са истим захтевом огласио и председник државе Томислав Николић. 
- Николић се свих ових дана жестоко залагао за разоткривање одговорности за пропусте у раду безбедносних служби, и он од свог захтева за озбиљну сечу у овим случајевима није одустао- навео је извор. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА