Најновије

НАВИЈАЧИ БЕСНИ "Како је могуће да авион остане без горива" (ВИДЕО)

Навијачи фудбалског клуба Шапекоенсе окупили су се синоћ на стадиону у граду Шапеко где су уз песме, бакље и заставе одали почаст погинулим фудбалерима.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Код њих је била јасно видљива бол, али и бес након што је потврђено да се авион срушио јер није имао довољно горива. Након што су објављени детаљи разговора пилота и контроле лета утврђено је да је авион пре пада потпуно остао без горива. Према неким наводима, авион није допунио гориво у Боливији одакле је полетео ка Колумбији.
- То је била страшна грешка, грешка која је уништила животе, уништила Шапекоенсе. Осећам се потпуно поражено - рекла је Натали Феранти, чланица женског омладинског клуба.
На стадиону "Конда Арена" свештеници су се молили, док су навијачи плакали и певали. Међу њима су били и играчи и чланови стручног штаба који нису отпутовали у Колумбију, као и бројни играчи млађих генерација. - Ово нам је много помогло. Изгубили смо толико браће. Али ми морамо да наставимо - рекао је Жоао Лима, млади фудбалер који је истрчао почасни круг.
Клејтон Мажоло, маскота клуба рекао је да је права ноћна мора чињеница да више неће видети своје пријатеље.
- Изгледа као да се никада нећемо пробудити из те море - рекао је он. Локални психолози бесплатно помажу члановима клуба и породицама настрадалих да се носе са тугом.
- То је отворена рана, а људи ће морати да наставе да живе са њом - рекао је Андре Педроша. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА