Најновије

УСРЕЋИТЕ ЈЕ: Ови савети учиниће вас генијем орала! (ВИДЕО)

Савет број 5 промениће ваш поглед на с*кс.

Илустрација (Фото: flickr.com)

Орално задовољавање ваше партнерке не само да може да буде одлична увертира за добар секс, већ је помоћу њега можете пружити прегршт сјајних оргазама и ужитака. Следећи савети ће вам помоћи да постанете врло добри у оралном сексу, али најважнији је дефинитивно пети, на којег треба да обратите посебну пажњу - може се десити да вам потпуно промени доживљај ове важне и узбудљиве секси дисциплине:
1. Немојте укрутити језик! Уместо да укрутите језик, испробајте снажне потезе преко клиториса опуштеним језиком. То ће дати далеко боље резултате.
2. Користите се и прстима. Осим што радите језиком, пустите и ваше прсте да уђу у вагину, а стимулишите и клиторис. Неке жене воле и да им ставите длан на стомак. Немојте да вам руке буду беспослене.
3. Помозите се и играчкама. Секси играчке нису резервисане само за жене. Можете и ви њима да се послужите. Ово може да освежи ваш сексуални живот ако сте дуго у вези.
4. Водите рачуна о њеним реакцијама. Нисте на послу или у теретани. Успорите, и обратите пажњу на њене реакције. Радите оно што јој прија, а кад јој се узбуђење повећава, онда убрзавајте!
5. Заборавите све савете које сте чули и осетите тренутак! Њеном клиторису не треба да пишете мејлове, па да чекате одговор. Важно је само да осетите шта јој прија, и да учините да обоје уживате у овом чаробном тренутку! Овај савет је врло важан, а слободно га можете применити и на све остало што радите током секса. Ако успете да се потпуно опустите и следите своја тела - имаћете врхунски секс.
ОВДЕ погледајте које су то фантазије о којима све жене маштају.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА