Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ: Гледала сам како је *ебе, како му је нагужена а он је уништава!(18+)

Не знам како ми се то успело догодити, све је било у секунди. Повредила сам ногу, звала такси и кренула у болницу...

Илустрација (Фото: Скриншот)

 (18+)Чекам такси замолићу мушкарца који вози да ми помогне. Ево га долази такси и стаје. Машем му. Видео ме је и долази до мене.
- Хеј цуро! - Каже ми он.
- Молим Вас да ми помогнете да уђем у такси и да ме одвезете у болницу.
Дигнуо ме је и ослонила сам се на њега. Ушла сам у такси али због ноге лежала сам.
- Боли те?
- Аха, пала сам са бицикле.
- Гадно је то цуро. Издржи, брзо смо дошли.
- Хоћу, пуно Вам хвала.
Дошли смо а он је звао да дођу са колицима по мене. Платила сам му и захвалила сам му се када је дошао. Пожелео ми је брз опоравак и отишао је својим послом. Седела сам у болничким колицима и медицинска сестра ме возила до ординације.
До ординације гледала сам у моју ногу како ме само боли. Пипала је моју ногу, гледала је моју рану.
- Ако те шта боли док те пипам вичи.
Није ме болело само је грозно изгледало.
- Имаш среће, - каже ми и погледа ме. Долазио је доктор, био је симпатичан. Чим је ушао насмејао ми се и погледао ме. онда:
- Сестро боли ли шта?
- Не, само је рана.
- Добро, ја ћу је још мало прегледати. Сачекај ту - каже сестри.
Дошао је близу мене а ја сам осетила неку посебну вибрацију међу нама. Пипао је моју рану и погледао ме. - Добро је цуро, сада ће ти то сестра очистити и превити. Остајеш ту ову ноћ, мораш бити под надзором у болници, због ране јер не изгледа добро. Сестра ће те сместити у собу и дати ти нашу пиџаму болничку тако да не брини. - Добро - кажем. Није ми баш то било право, али добро једна ноћ у болници неће ме убити. Медицинска сестра све ми је направила и сместила ме је у собу. Била је лепа соба, мала. Сама сам била у њој. Рекла је да ако ми буде нешто требало да нека само стиснем онај црвени дугме и да ће неко доћи. Лежала сам у кревету и затворила очи. Брзо сам заспала. Спавала сам пар сати а онда сам се пробудила и завикнула, имала сам ноћну мору. Страшно је било. Брзо су се отворила врата од моје собе ушао је доктор и питао ме ако сам добро. - Да, јесам. - Препао сам се када сам чуо да си завикнула. - Ружно сам сањала - кажем му. - У реду, дешава се. Била сам сва знојна и мокра. Села сам на кревет а он је сео поред мене. Гледао је у моје плаве очи попут мора. Мазио ме је по лицу руком и рекао да је све у реду и да сам ту на сигурном. - Знам али престрашена сам сада и не могу спавати. - Јеси за једну игрицу? - Коју? Нагнуо се је и грицнуо ме за уво, почео ме је шкакљати а ја сам се смејала. Шапнуо ми је напаљен да сам злато. - Пазите само на моју рану - кажем му. Пољубио ме је у моја уста и дуго смо се љубили. Скинула сам болничку пиџаму јер сам била сва знојна и мокра, а он је скинуо исто све са себе. Скинула сам и моје гаћице а он своје боксерице јер хтели смо то. Хтели смо се сексати сада ту на кревету. Медицинска сестра је улазила. Видела нас је скупа. Само се насмијала и питала сме ли нам се придружити, рекли смо да да. Она је исто све скинула са себе. Била је гола. Имала је још веће груди од мене. Полегнуо су ме на кревет, морали су пазити на моју рану. Раширио ми је ноге и почео је стављати своју алатку у мене док ме је она мазила. – Ах… мала добра си – каже ми. Нагло га је извадио и дошао до ње. Легао је а она је села на његов пенис. Вртела је гузом и јахала брзо на њему. Њене велике сисе су скакале. Нагињала се је на његово тело и њихова тела су била спојена. Много сам се напалила. – Брзо ћу свршити – кажем им. Насмејали су се и рекли: – И ми ћемо. После секса заборавила сам ноћну мору и заборавила сам онда на рану. Отишли су на посао, морали су, а ја сам остала сама. Као беба сам заспала и до јутра сам спавала. Ујутро су ме отпустили и отишла сам дома. Погледајте ОВДЕ, она тако добро скида гаћице! (ФОТО 18+) Извор: tomiradi

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА