Најновије

ОНИ ВАС РАЗОТКРИВАЈУ: Ово су најчешћи секси снови и њихова значења

Сигурно сте барем једном сањали еротски сан, а ако вас је то забринуло или сте се запитали шта то значи, ево објашњења.

Еротика (Фото: Јутјуб принтскрин)

Сексуалне фантазије у које су укључени други људи не морају да шкоде вези са партнером, показало је истраживање израелских психолога.
Без обзира на то, ако сањате да уживате у сексу са комшијом који вас ни најмање сексуално не привлачи, не можете да се не запитате шта то значи. Ево објашњења најчешћих сексуалних снова.

Сањате да вас неко везује током секса

Не морате много да нагађате, реч је о моћи. У оваквом сексу, једна особа има моћ, друга нема, али нас привлаче обе "улоге" из различитих разлога. Када вас партнер (или неко други у сну) везује током секса, на неки начин сте приморани да уживате у било чему што вам та особа ради.
Ако у реалности волите да удовољавате другима, онда је овај сан за вас начин да се мало ослободите одговорности, барем у сну, кажу психолози.

Секс у којем доминирате над мушкарцем

Овај сан најчешћи је код дама које су у стварности прилично стидљиве и повучене. Иако нигде није записано да мушкарац мора да буде доминантан у сексу, многе жене се плаше да их мушкарац неће сматрати женственом ако доминирају у кревету. Зато оне "бирају" да у сну буду "главне", да контрола буде у њиховим рукама.

Секс са "забрањеним" људима

Понекад је то последица догађаја који се заиста догодио - на пример, срели сте бившег партнера који је невероватно секси, па ваша подсвест то пројектује у сан.
Такође, дешава се да људи сањају сексуални однос са најбољим пријатељем/пријатељицом свог партнера, са шефом... Готово као по правилу, што је особа "забрањенија", то је сексуална фантазија моћнија, интензивнија. Онај "туђе је слађе" синдром нарочито је моћан када је реч о сексу.

Партнер вас посматра током секса са другом особом

То значи да вероватно имате велику жељу за сексом и да партнер не може сасвим да је задовољи. Особа која у вези има већу сексуалну жељу од партнера је "сексуално моћнија", тако да и ова фантазија има везе са моћи.

Романтична фантазија

Романтичну фантазију углавном сањају особе које више мотивише љубав него секс, и то су претежно сексуално конзервативне особе.

Секс на јавном месту

Реч је томе да желимо да нам се људи диве. Када сањамо секс на јавно месту, углавном су у окружењу и гледаоци који се диве нашим сексуалним вештинама. Осим тога, секс на јавном месту је и забрањен, па овај сан може бити начин да искажете неки свој бунт.

Секс са странцем

Ако сањате секс са неким кога никада нисте ни срели, можете да се препустите фантазији без гриже савести. У овој фантазији, реч је о чисто физичком задовољству, без емоција, а странца често сањамо без јасног лица, управо зато што фантазирамо о сексу без емоција.

Секс са неким много старијом/млађом особом

Било шта од то двоје, секс са доста старијом или доста млађом особом је само начин да себи подигнемо самопоуздање. Ако је реч о млађем, водимо се оном "још могу да их освојим", ако је реч о старијој особи, принцип је сличан - старије видимо као мудрије, интелигентније, софистицираније.

Гледате друге у "акцији"

Реч је о чистом воајеризму. Бројна истраживања су показала да еротске слике узбуђују жене једнако као и мушкарце, што значи да су и оне воајери. Гледање пара током секса (у сну) пружа још бољи осећај од гледања порно филма јер све делује реалистичније.
Стручњаци кажу да свако од нас воли да мисли о себи као о непревазиђеном љубавнику, а то што у сну гледамо друге у "акцији" даје нам увид у то колико су добре наше сексуалне вештине.

Секс са особом истом пола

"Прилично често жене сањају о сексу са другом женом, док мушкарци веома ретко сањају о сексу са другим мушкарцем", каже Ненси Фрајдер, ауторка књиге "The Secret Garden" о сексуалним фантазијама код жена.
Она наглашава да то што сањате о сексу са особом истог пола не значи да сте хомо- или бисексуалне оријентације.
Kако изгледа секс у порно филмовима и у животу погледајте ОВДЕ.
Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА