Најновије

ШОК, РАДУЛОВИЋУ ДОСТА ДЕМОКРАТИЈЕ: Поделио функције пре скупштине и гласања?!

Покрет „Доста је било” прерашће у странку, али је новоформирана странка изабрала готово све функционере, и то пре оснивачке скупштине, која је заказана за јануар, што је изненадило многе, па се тако и Весна Пешић јавно, преко друштвених мрежа, запитала:

Саша Радуловић (Фото: Јутјуб)

„Питање: ДЈБ ће постати странка у јануару, а функције поделили пре скупштине и гласања. Видим и нови већ функционери без бирања. Демократски минус”, написала је Пешићева на Твитеру.
Према речима аналитичара Драгомира Анђелковића, ово само показује колики је аутократа Саша Радуловић.
- То је та демократија чији је симбол Саша Радуловић, који показује да само он може да одреди своје сараднике и да никоме неће дозволити да их бира. Искрено, то ми делује као приватан покрет, односно приватна фирма где се зна да само један човек одлучује о свему и то се јасно види по томе што чланови ДЈБ-а неће бити у могућности да бирају највише функционере своје странке - навео је Анђелковић.
Оно што је познато у овом тренутку јесте да ће заменица председика странке бити Мирослава Миленовић, која је недавно поднела оставку на место члана Владиног савета за борбу против корупције, док ће академик Душан Теодоровић, како је навео председник будуће странке Саша Радуловић, водити сенат странке, нестраначко тело које ће контролисати њен рад. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА