Најновије

ЖИВИ, ДИШИ, ВЕРУЈ: Само спорт Србију спасава – изаберите најбоље за себе! (ФОТО)

FitnessHouse се налази на Новом Београду. Локација код саме општине овог дела града приступачна је многима, а понуде у спортском асортиману су многобројне и повољне. Уз то, сваки месец ова дивна кућа дружења и здравог начина живота пружа невероватне акције на своје услуге.

Фитнес (Фото: Pixabay.com)

Да прошетамо мало кроз FitnessHouse и занимљиве галерије:

Полденс – згодни и разгибани

Полденс или плес око шипке је све популарнији у Србији. Поред тога што ова, можемо назвати, фитнес вештина добро обликује тело, полденс изузетно јача самопуздање и одлично је решење против назнака депресивног расположења.

У FitnessHouse-у поред разних спортова, полденс је у врху понуде како за жене, тако и за мушкарце. Важно је напоменути да није лимитиран старосном границом, а садржи елементе гимнастике, ритмике, акробатике, балета, кондиционих тренинга, као и вежби снаге.
Детаље можете погледати на сајту FitnessHouse - pole dance и фејсбук страници Pole Dnace.

Сурфсет – спремите се за скијање у друштву

Да бисте имали витки и такозвани сурферски стас, ово је најбољи спорт којим би сте се могли бавити. Наиме, сурфсет је јединствени комплекс базиран на покретима сурфовања на води или скијања на планинама. Обједините и зиму и лето у једној забавној атмосфери.

Будите у доброј кондицији где ћете развити добар баланс и што је најважније убрзајте метаболизам.
Опширније постите сајт FitnessHouse - surfset.

Фитстеп – уз мало труда до савршенства

За оне који нису љубитељи спорта, али им је неопходно да га упражњавају због здравстевних проблема укључујући и вишак телесне тежине, фитстеп је програм који ради за вас.
Заправо, ова машина у 4 корака обликује вашу фгуру перфектно. Само 45 минута на фитстепу се третира као 3 километара брзог трчања.

Како финкционише фитстеп, детаљно је описано на сајту Фитстеп.
Поред ових понуда које смо истакли, ФитнесХоусе нуди још много тога као што су уги фитнес, функионални тенинг, Миx Аеробик, корпоративни фитнес, пилатес, јога, идивидуални тренинзи, а за намлађе  стимулативни програм школица игре. 
Посетите Fitness House у улици Омладинских Бригада 6, јер овде се осећате као код своје куће!
Савете стручњака у вези исхране, истезања, дисања, планова спортских активности, увек можете консултовати путем телефона 011/269-52-91, 063/173-49-50 или на е-маил адресу fitneshouse@gmail.com
Будите у форми, задовољни собом да би и други то приметили!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА