Најновије

БИЛА САМ НАЈБОЉА ПАЦИЈЕНТКИЊА: Еротска исповест напаљене Босанке коју је гинеколог рашчеречио! (18+)

Сви у крају причају како се отворио нова гинеколошка ординација и како је гинеколог јако добар.

Илустрација (Фото: Принтскрин)

Неко време сам размишљала а онда сам узела у руку телефон и договорила сам преглед код гинеколога који се звао Јозо. Тај дан сам имала обавеза па нисам превише размишљала о сутрашњем дану. Увече сам се отуширала и припремила шта ћу сутра обући. Легла сам у кревет и брзо сам заспала. Лаганим корацима сам ходала а онда сам дошла до зграде ди је била ординација. Ушла сам и дошла до рецепције, била је једна девојка. „Добар дан наручена сам у 10:30х код гинеколога али мало сам уранила”. Насмејала ми се и каже: „Седните мало јер има пацијентицу”. „У реду”, кажем и седнем. Изашла је једна старија госпођа а онда ми је девојка са рецепције рекла: „Андреа уђите сада, слободан је”. „Добро”, кажем јој. Дигла сам се и покуцала на врата. „Уђите!” каже он. Ушла сам и села на столицу. Погледао ме је и рекао: „Онда шта вас мучи!?” Нисам знала на шта тачно мисли па сам му рекла да сам дошла на преглед јер ме занима да ли сам здрава. „Не то девојко. Да ли те шта мучи у животу?” „Да, боли ме глава чим помислим да сам била у јако лепој вези, а онда ме он оставио и отада се искрено нисам сексала и то ми јако фали.” Рекла сам му то и спустила главу. Као да неко мени може помоћи – помислим у себи.
Он се дигао и ставио је своје руке на моја рамена. Масирао ме је и рекао: „Напета си превише, мораш се опустити”. „То је проблем – не могу докторе.” „Колико се тачно ниси сексала?” „Пар месеци, не знам тачно.” Својим плавим очима ме погледао. „Ништа овако ћемо, иди тамо лези и чекај ме, скини све са себе. Чекај ме, брзо ћу доћи.
Скинула сам се гола и легла. Дошао је, а на рукама је имао рукавице. Мало ме је масирао и рекао: „Сад ћеш се ти брзо опустити скроз, видећеш. Почео ми је мазити ноге и рекао ми је да их раширим. Ставио је своју главу између мојих ногу. Два прста је нагло ставио у мој полни орган, па још један. Са три прста ме је је*ао у њу. Узео је вибратор и ставио га је на мој клиротис, брзина је била средња.
Лудило. Мало је фалило да свршим, али онда је прекинуо.
Погледала сам га у очи и рекла да ми је лепо било. „Није то све”, каже он. Мислила сам да је готово јер је стао и гледао ме. Нисам знала зашто ме тако гледа.
Рекао ми је да легнем на бок. Тако сам и легла. Дошао је са кондомом у руци.  Ушао је у мене. Полако ме је је*ао. Почео је убрзавати ритам а исто тако и ја сам почела лагано стењати. Сада ме је већ је*ао жестоко и брзо.
Извадио га је ван и легао је. Била сам сада ја на њему. Лагано сам кружила гузом а онда сам јахала на њему. Убрзавала сам ритам док ме он гледао. Спустила сам се мало и мазио је моје огромне груди. Свршили смо у исто време скоро.
Било ми је прелепо, изашла сам из ординације насмејана и задовољна. Погледајте ОВДЕ еротску исповест, гледала сам како је *ебе, како му је нагужена а он је уништава!(18+)
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА