Најновије

ДВЕРИ: Једини разлог за ванредне изборе може бити Вучићева жеља!

Српски покрет Двери наводи у саопштењу да је Народна скупштина данас последње место у коме уопште може да се чује глас опозиције у Србији и да зато Народну скупштину треба укинути и сву политичку моћ пребацити у руке једнога човека ако и да се не види други разлог за ванредне парламентарне изборе што је врло опасно и по државу и по грађане Србије.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

- Ове године је Александар Вучић, као председник Владе у оставци и техничком мандату, владао сам осам месеци, од јануара до августа, без контроле Народне скупштине која је била распуштена. Можда му се допало и то жели да понови и идуће године чим се усвоји буџет за 2017. Има паре за кампању, а нема Скупштину у коју мора да дође и одговара на посланичка питања. То је чисто расипништво, манипулација влашћу и неодговорност према најозбиљнијем државничком послу- сматрају у овој странци. Даље подсећају јавност да се Александар Вучић добро осећа једино у свету политичког маркетинга и у предизборној кампањи. 
Лидер Покрета Двери и посланик Скупштине Србије Бошко Обрадовић навео је да Вучић не уме да влада. -Када има проблем у вођењу државних послова – он распише ванредне изборе. Сада има и посебан мотив: да угуши глас опозиције распуштањем парламента и добије још пола године владавине у оставци и техничком мандату. Дверима то одговара: СНС ће добити мање гласова јер ништа нису урадили за 5 година власти, а Двери ће добити више гласова јер су наши скупштински наступи опозиционо најозбиљнији- сматрају у овој странци. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА