Најновије

ТО ЈЕ ПОСЛОДАВАЦ: Сваком раднику додатна пензија!

Компанија ИКЕА ће у приватни пензиони фонд свог сваког радника у Србији уплатити 140.349 динара бруто, саопштено је данас из те компаније.

ИКЕА (Фото: Јутјуб)

Путем свог програма лојалности, компанија ИКЕА својим запосленима захваљује за њихов допринос, због чега ће у њихове пензионе фондове глобално уплатити додатних 108 милиона евра, наводи се у саопштењу компаније.
Генерални директор компаније ИКЕА за Југоисточну Европу, Стефан Вановербеке, изражавајући истовремено задовољство што ће ИКЕА Група ове године извршити уплату од 140.349 динара бруто у приватни пензиони фонд сваког запосленог у Србији.
Откако је пре три године програм покренут, за њега је издвојено укупно 413 милиона евра. Тај износ, издвојен на глобалном нивоу, дели се на све земље чланице ИКЕА Групе, у складу с пропорционалним учешћем дате земље у укупном фонду зарада, а предуслов за финансирање програма јесте да ИКЕА Група оствари своје пословне циљеве.
Као део овог јединственог програма лојалности, у пензионе фондове запослених ИКЕА Групе сваке године се уплаћује додатни износ, који се утврђује према истом, правичном и једноставном начелу.
Сваки запослени ИКЕА Групе у Србији, који у компанији ИКЕА проведе пет или више године, прима истоветан износ, без обзира на радно место или платни разред, додаје се у саопштењу компаније. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА