Најновије

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ! Брандо је заиста силовао Марију Шнајдер у филму "Последњи танго у Паризу"! (ВИДЕО)

Реч је о сцени аналног секса због које је редитељ осуђен на условну казну од четири месеца затвора, а филм је забрањен у неким земљама.

Сцене секса у филму "Последњи танго у Паризу" ()

У интервјуу у Паризу 2013. године који се тек сада појавио у јавности, Бертолучи признаје како је секвенца с путером била идеја које су он и Марлон Брандо сетили тог јутра, пре почетка снимања. Марија Шнајдер, којој је тада било 19 година, о њиховом тренутку креативности није била унапред обавештена.
Изјавио је да се “касније ужасно осећао због начина на који је третирао Шнајдер”, но истовремено се бранио да је “хтео да сними њену реакцију као девојке, а не као глумице”.
- Мислим да ме је мрзела, али мрзео ме и Марлон јер јој нисмо рекли за тај детаљ да ћемо користити путер као лубрикант - изјавио је Бертолучи, који и даље не жали због начина на који је та сцена снимљена.
- Нисам желео да Марија одглуми понижење, бес. Хтео сам да осећа… бес и понижење. Мрзела ме цео свој живот - рекао је. Марија Шнајдер је у интервјуу за Дејли мејл 2007. године изјавила да се за време снимања сцене осећала силованом, и од стране Бертолучија и Марлона Бранда. - Марлон ми је рекао: "Не брини, то је само филм, али током те сцене, иако то што је радио није било стварно, моје сузе су биле стварне", рекла је Шнајдер. "Након снимања те сцене, Марлон ме није тешио нити ми се извинио. Срећом, сцену нисмо понављали". - Требало је да назовем свог агента или адвоката јер вас нико не може присилити да радите ствари које нису у сценарију, али тада то нисам знала" - рекла је глумица. Након премијере филма 1972. године, Шнајдер више никад није снимила ни једну сцену која укључује голотињу. Остатак њеног живота обиежили су многи бројни лични проблеми, од зависности до покушаја самоубоиства, након којег је завршила у психијатријској установи. Умрла је 2011. године од рака. Погледајте ОВДЕ Рита Ора у најперверзнијем издању! (ВИДЕО 18+) Извор: index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА