Најновије

РАДУЛОВИЋ: У Скупштини - позориште, циркус, хвалопсеви о Влади!

Лидер покрета Доста је било Саша Радуловић, оценио је данашњи почетак седнице у Скупштини као наставак циркуса који траје од јуче.

Саша Радуловић (Фото: Јутјуб)

- Буџет је ушао у Скупштину навече у петак. У суботу су заказали седницу за недељу у 15 часова. На крају седнице када смо утврдили дневни ред, Маја Гојковић је отворила расправу, а након тога прекинула седницу. Отварање расправе је важно поменути јер оног тренутка када је отворите о буџету, опозиција више не мозе да подноси нове амандмане. Сврха јучерашње седнице је била само да се отвори расправа не би ли се спречило подношење амандмана - рекао је Радуловић.
Према његовим речима, данас се наставила седница у 11 часова, на којој је министар Вујовић причао о свему, сем о буџету.
- Он је дао хвалоспеве о раду Владе, и након тога су прекинули седницу, која ће се наставити као специјална и посебна у 14 часова. Ко зна да ли ће о буџету уопште бити настављена. Све ово је једно позориште како би се скратило време опозиције да се спреми за расправу - рекао је Радуловић. Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА