Најновије

СТРАХ ОД ПАДА РЕЈТИНГА: Вучић се опет игра избора!

У Србији је, попут бомбе, одјекнула вест да актуелна влада Александра Вучића неће стићи да прослави ни прву годишњицу, јер грађани опет на биралишта већ 9. априла. Парламентарни избори који би, како се чује, требало да се одрже заједно са председничким, прерастају у игре без граница и најскупљу српску играчку.

Вучић се опет игра избора (Фото: Синхуа)

Овог пута премијер Александар Вучић признаје да га „попут каменчића у ципели жуља“ потенцијална могућност да шеф државе не само не буде из његових партијских редова, већ из супротног табора.
– Хоћемо ли у жабокречину и нелегалне приватизације или можда у враћање у време сукоба са свима – оптужио је Вучић ривале.
Именујући за политичке непријатеље заштитника грађана Сашу Јанковића, бившег шефа дипломатије Вука Јеремића, у исти кош стрпао је и кума, вођу радикала Војислава Шешеља. Истакао је и да би кохабитација значила да би председник „свакога дана нешто звоцао, имао сва права и никакве обавезе“. Нацији је истакао и да ако изгуби кандидат његових напредњака, сигурно подноси оставку. Премијер избегава да говори о могућности да оснивач СНС-а Томислав Николић овери још један мандат. Ојачавајући сопствену снагу у јавности склизнуо је у замку својствену српским вођама – да у огромном партијском јату, осим њега, не постоји човек од довољног ауторитета који би могао да се и пре избора, наметне као већ виђени победник. Потенцијално решење је на почетку ове приче, да са председничким распише и парламентарне на којима ће бити носилац листе и тако погурати свог кандидата до победе. Други излаз је да Вучић преломи и ускочи у председничку трку. Извор: vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА