Најновије

Ево шта је Михајловићева поручила Шешељу!

Вицепремијерка и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић негира тврдње Војислава Шешеља да је злоупотребила службену картицу.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Она му је поручила да слободно настави да је вређа, јер ће иза ње увек стајати радни резултати.
Шешељ је, у скупштинској расправи о буџету за 2017. рекао да је било неколико "скандала" и, између осталог, навео да је Михајловић са службене картице потрошила око 1,5 милиона динара, а да је рефундирала око 620.000 динара. 

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Одговарајући да не постоје њени дугови, нити дугови њене породице, Михајловић је истакла да за то постоје јавно доступни подаци, и додала да јој не смета што је Шешељ назива "страним и америчким шпијуном, којег треба ухапсити, нити простаклуци које јој говори". 
"Слободно. Ја вам желим све најбоље. Иза мене ће увек остајати радни резултати", рекла је Михајловић. 
Она је подсетила да је у 2015. изграђено 100 километара ауто-пута и рехабилитовано 72 километара, док је у 2016. 116,83 километра пута изграђено и рехабилитовано 197 километара. 
"Ја сам део ове владе и поносна сам на то да будем део ове владе. И увек ћу се трудити да дам свој максимум у резултатима који остају иза мене. Све што радим, све може да се провери", поручила је Михајловић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА