Најновије

Вучић: Шешељ, Јанковић и Јеремић велики фаворити!

БЕОГРАД - Одлуку о евентуалном учешћу на председничким изборима донећу крајем јануара или почетком фебруара, поновио је премијер Александар Вучић.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

Он је додао да верује да људи разумеју и цене оно што он сада ради, али и приметио да су неки други велики фаворити, због чега ћемо се, додао је, "добро припремити да им се супротставимо".
"Пошто сви други знају много боље од мене шта ћу да урадим, моје је ипак да радим све као до сада, да се борим за Србију и волео бих да будем премијер. Радио сам марљиво и напорно у интересу земље мислим да су то људи на многим плановима могли да виде", рекао је Вучић одговарајуићи на питање новинара да ли ће се кандидовати на председничким изборима. 
Вучић је на прес конференцији на аеродрому "Никола Тесла" рекао и да га охрабрује у послу који обавља и најновији извештај Фискалног савета, за који напомиње да је увек врло строг, а у којем се наводи да је пут којим иде Србија добар и да је посао на фискалној консолидацији добро обављен. 
У том је смислу, а поводом председничких избора и своје евентуалне кандидатуре, приметио да постоје и други кандидати, да о њима не жели ништа ка каже, али да и Јанковић и Шешељ и Јеремић уживају огромну подршку јавности, те да су велики фаворити. 
"Нећи ништа о томе да говорим до краја јануара или почетка фебруара, али ви видите да су господа Шешељ, Јанковић, Јеремић велики фаворити, да уживају огромну подршку јавности, рекао бих незаслужено, али људи су увек незадовољни, мисле да би неко други боље радио, да би нешто могло да паде с неба... ми ћемо да се боримо и предложићемо кандидата који бу могао да им се супротстави", поручио је премијер. 
А онима који га вређају, посебно његову породицу, поручио је нека наставе тако, али да имају у виду да, кад је реч о рејтингу странака, неке које су имале 9 одсто сада имају мање од пет, што је стрмоглави пад, па их, ако тако наставе убудуће неће бити ни у парламенту. 
Радостан сам, међутим, додао је, што постоје странке опозиције које почињу да разумеју шта је то добро што смо урадили. 
"То је важно за Србију, сутра овде нећу бити ја него неко други, али драго ми је да постоје људи који размишљају о Србији а не само о својим интересима", поручио је Вучић. 
А упитан да коментарише писање медија, па и назнаке да је господин Лавров рекао да ће подржати кандидатуру Николића за председника, Вучић је рекао да то једноставно не жели да коментарише. 
"Тај проблем никад нисмо имали с Лавровим и верујем да се он ни на који начин неће мешати у изборни процес у Србији", рекао је Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА