Најновије

ИСПОВЕСТ ХРВАТИЦЕ: Муж ме је напио и одвео у свингерски клуб, ноћ се завршила потпуно неочекивано

Муж ме је пијану одвео тамо а нисам ни сањала да ће се блудна ноћ завршити овако...

Муж је напио и одвео у свингерски клуб (Фото: Јутјуб)

У мору исповести наишли смо на једну која нам је привукла пажњу јер је у питању тема која није свакидашња за наше просторе, или се бар о њој не прича много. Ово је необична сексуална исповест једног брачног пара који су посетили свингерски клуб. То искуство им је променило живот на потпуно неочекиван начин. 
Преносимо исповест у целости:
- Ова моја прича најмање има везе са скијањем. И са зимом и снегом. Напротив, и данас ме обузме талас врућине кад се сетим те ноћи. Након 12 година брака тешко да се чак могу и присетити тренутака кад сам дрхтала од узбуђења, кад су ме пролазили трнци при сваком додиру и кад ми је застајао дах толико пута у једној ноћи. До та Света три краља. Запамтите баш то - три краља. 
Нисам нешто луда за скијањем, мој супруг је увек тај који нас је вукао сваког јануара у планине, ја сам увек за топлије дестинације, сунце, палме, коктели... Пошто је он из угледне породице, одувек "пун пара", високо позициониран на друштвеној лествици, окружен "галантним" људима, да се пристојно изразим, наше дестинације су редом биле Свети Мориц, Леч, Вал Торенс...
Моја менаџерска позиција и факултетска диплома њему је одговарала кад ме представљао напољу, а унутар четири зида ипак је више волео да сам подложна његовим жељама, послушна и предвидљиво чедна. С годинама то му је некако постајало досадно и у кревету сам све чешће морала да се претварам у неког другог, неког ко ће га учинити љубоморним и ко ће у њему пробудити неку емоцију, нешто ново и непредвиђено.
Кад смо истрошили и те маштарије и игрице, у њему се пробудила жеља да направи још један корак даље. Да у маштарије уведемо неког трећег, касније и неког четвртог, петог... У почетку сам се тешко упуштала у такве разговоре, али, углавном након којег пића, моја машта је дала себи одушка па су наше секси игрице добиле сасвим нову димензију. И тако сам то доживљавала, као мале маштарије. Све до тог скијања...
Нећу вам открити дестинацију, али супруг се из знатижеље унапред распитао постоји ли у близини неки свингерски клуб, чисто да наше маштарије још мало подебљамо. Нисам ни сањала да ћу у једном таквом и завршити. Једне вечери на иницијативу мог супруга напустили смо наше друштво и отишли на "соло турнеју".
Рекли смо да имамо неке вруће планове и сви су нас испратили звиждуцима и пљеском. Нисам имала појма шта ми се спрема. Одвезли смо се аутом у једно оближње место, пронашли најпре неки бар где смо заузели мрачни сепаре у ћошку и наручили боцу текиле. Супруг није пуно пио, одмах ми је то било чудно. Возим, рекао је. Мени је то било довољно и ја сам себи дала одушка. Барем ће ме носити у апартман ако буде било потребно.
Како сам више пила, била сам све опуштенија. Супруг је у бару снимио две девојке које ми је одмах споменуо.
"Добре су ми ове две, шта ти кажеш" питао ме. "Па, нису лоше, плавуша ми је згоднија, али мислим да се теби више свиђа ова друга." одговорила сам.
"Па не бих се жалио да ми се обе завуку у кревет, а ни теби не би било лоше", шапнуо ми је. "Пааааа... Можда и не би, али вечерас сам ипак више у расположењу да ми се двојица завуку у кревет уместо две."
И ту сам га мало затекла. Као да сам му дала зелено светло за нешто више. Рекао је да мора у ве це, али је узео са собом и телефон. Вратио се након десетак минута и рекао:
"Ексирај то, идемо!" Куда идемо?! "Изненађење."
Узео ме за руку и извео на главну улицу. Ходали смо ужурбано, неких десетак минута, тражио је од мене да му верујем и да не говорим ништа. Зауставили смо се испред неке веће камене куће и огромних дрвених врата с оним старим звоном. Он је позвонио и чекали смо можда минут или два док нам врата није отворила млађа жена у традиционалној ношњи. Супруг је рекао наше презиме и госпођица нас је позвала унутра.
Најпре сам помислила да смо дошли у неки приватни бар или ексклузивни диско јер је главна просторија била гламурозно уређена, није било превише људи, сви су били добро расположени, али некако превише интимни. И опет ништа нисам схватила. Један од домаћина, млађи, утегнут и згодан, узео ми је јакну и понудио обилазак просторија.
Чим смо се склонили из главне просторије одмах ми је све постало јасно. Прва следећа сцена коју сам угледала је млада девојка која је лежала на великом кревету, иза ње је био други мушкарац, вероватно њен дечко или супруг, а у њој је био тамнопути мушкарац. Да - у њој!
А око њих неколико парова који су све то посматрали и то у прилично опуштеним позама. Мене је супруг довео у свинг клуб! Мислим, причали смо о томе у нашим маштаријама, палили се на разне сценарије, али никад нисам мислила да ћемо то заиста и урадити. А мени је већ мало попуштала она текила па сам напрасито прекинула обилазак и отишла право на шанк.
Муж ми је пришао и питао јесам ли ок. И рекао ми: "Ово је нешто ново, али дошли смо само на пиће, мало ћемо видети како то изгледа и идемо назад у собу. Ништа не морамо да радимо, можемо само мало да гледамо. Ок?" Ту сам се мало примирила и помислила: "Па зашто не, овде нас нико не познаје, можемо дати себи мало одушка."
"Чекај да попијем још мало, нисам довољно опуштена", рекла сам.
Супруг ме оставио за шанком и рекао да иде мало да погледа чега све ту има. Остала сам сама, али не задуго. Већ кроз минут-два пришао ми је један маркантни мушкарац, чак мислим да је био и мојих година и на енглеском ме питао може ли ми се придружити у пићу. Био је Холанђанин.
"Зашто да не", рекла сам. Одмах сам му избрбљала да сам ту први пут и да немам намеру ништа да радим већ само да видим како је то. Насмејао се, благо ме загрлио и рекао: "Опусти се, неће ти се ништа лоше догодити. Шта год урадила, иако овде можеш да оствариш све своје фантазије, све што чиниш остаје овде и чиниш искључиво ако то желиш и како желиш."
И углавном, тај разговор ми је постао врло пријатан све до тренутка кад сам се сетила да сам ту дошла са супругом и којег нема већ неких пола сата.
"Идемо да га нађемо", рекао ми је Холанђанин.
Прво смо прошли дугачки ходник и ону већ споменуту велику просторију с креветом у средини. На крају ходника било је неколико соба поређаних у низу. "То су ти приватне собе, односно кад пронађеш неког занимљивог, а желиш мало приватности без да те други гледају онда улазиш ту и закључаш се. Иако, на крају су две собе које имају огледала иза којег остали могу да гледају шта се у соби догађа. Оно, као на препознавају у полицији. Из собе се не види ко гледа."
Потом сам прошла покрај БДСМ Дунгеона, собе за оне које воле нешто грубљу игру, латекс, бичеве, лисице и слично. Нисам тај тип, али видела сам да се неколико људи прилично добро забављало унутра. У том тренутку сам се потпуно опустила и све ми је ово деловало као нека јако добра прича.
Дошли смо и до базена, те неколико мањих ђакузија који су били распоређени по угловима велике просторије и у сваком од њих се забављало по неколико парова. И у једном, на самом крају, два мушкарца и жена.
Један од тих мушкараца био је - мој муж!
У првом трену шок, у другом неверица, а у трећем - порив за пићем. Пришла сам му и упитала га је ли се добро забавља. Није ни стао, и даље је наставио у истом ритму и рекао ми: "Драга, мало сам се превише опустио. А видим ниси ни ти губила време", показујући притом на моју пратњу.
Остала сам без речи. Мој Холанђанин ме је питао јесам ли ок, схвативши о чему се ту ради. Ни прва ни задња слична ситуација у том клубу. И ни пет, ни шест, питала сам мужа: "Могу ли се и ја мало више опустити?" Он је кимнуо главом и рекао: "Дођи, придружи нам се".
А ја сам се окренула Холанђанину, пришла му и пољубила га најстраственије што сам знала и притом му руком прешла преко чврстих трбушњака. Питала сам га хоће ли отићи са мном у ону приватну собу, ону с огледалима. Рекла сам мужу тачно где ћу бити ако ће желети да ме потражи касније.
Он је у неверици остао у ђакузију, видела сам по одређеном делу тела да му је узбуђење нагло спласнуло. Путем сам питала Холанђанина, којем је супруга такође била у свом "обиласку" клуба јер су они већ искусни свингери, може ли нам позвати још двојицу мушкараца да нам се придруже.
Мало сам га изненадила, али пошто је клуб примао мањи број соло мушкараца уз папрену цену, није било тешко пронаћи још два кандидата. Наравно, ја сам показивала прстом, а он их је позвао ка нама. Нас четворо смо се закључали у последњу од оних просторија, њих тројица су ме дословно зграбили и однели на кревет, почели да ме љубе и истовремено скидају све с мене док нисам остала сасвим гола.
Како смо одмицали из једне фазе у другу, тако сам ја губила контролу и радила неке ствари које ми чак никад не би пале на памет. Њих тројица била су око мене, на мени и у мени. А додатно узбуђење ми је била помисао да нас људи гледају иза оног огледала, а да је један од њих и мој супруг. Он у закључану собу није могао, морао је само да гледа. А гледао је мене с тројицом. У свим позама. И то су била та три краља о којима сам већ писала.
Након што сам изашла из собе и пољубила се са свом тројицом за растанак, супруга више није било. Он се већ одвезао у апартман, мени је оставио поруку код оне госпођице с улаза: "Свака ти част, права си дроља". Он мени!
Он који је све то потенцирао и којег сам ја прва затекла у другој жени. Очито је он тај који није био спреман за ово.
Клуб ми је решио превоз до собе, а након те ноћи он дуго, дуго није проговорио ни реч са мном. Прве речи које ми је рекао након дуго времена биле су: Гледао сам те. Била си невероватна..."
Исповест порно глумице прочитајте ОВДЕ.
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА