Најновије

ВЕДРАНА РУДАН: Колинда, ниси при себи!

Ведрана Рудан признала да јој је председница одлепила!

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Популарна хрватска списатељица Ведрана Рудан прокоментарисала је скандалозни гест хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, о којем већ три дана бруји цео регион.
То што се Колинда, која од среде има нови надимак Чоколинда, извињавала јавности јер је деци у Дубровнику уз своју слику делила и српске чоколадице и обећавала да ће се за тај гаф искупити, за Руданову је јасан знак да Колинда није при себи, али и наговештај да ће нас својим поступцима тек шокирати.
- Ја нерадо коментаришем нашу председницу јер је апсолутно сваки коментар њених поступака сувишан. Ово је само почетак онога што ћемо од ње видети и доживети, али могу претпоставити да госпођа Колинда није била при себи када се извињавала због српских чоколадица и давала све те изјаве, јер да је била, тако нешто никада не би урадила. Свако од нас обичних људи има право да понекад не буде при себи, то је у реду, али ипак, председница једне државе би требало да држи глупости под контролом - рекла је списатељица. Ведрана Рудан је навела и да она и њена породица обожавају производе из Србије, да их конзумирају и да се не стиде да то кажу.  - Ево, ја сам била у Суботици, то је мени врло драг и посебан град. Била сам и у „чоколадионици“ и искрено да вам кажем, једва сам жива изашла колико сам се чоколада накуповала. Напросто обожавам производе „Пионира“, као и моја драга унука - искрена Рудан. И Милорад Пуповац, посланик у Сабору и председник Српског националног већа, рекао је јуче да ће чоколадице које је Колинда Грабар Китаровић поделила почетком недеље деци у Дубровнику бити забележене као чоколадице срама. - На тај начин подучавати децу, стигматизацијом једнога бренда, једне државе, на тај начин то чинити... Без свести шта производимо тиме, коју штету производимо у свести деце и јавности, коју политичку штету производимо, у крајњој линији економску. Не разумем, не могу да схватим. Кад бих ја то урадио, с правом би ме прозвали. Када председница ради такве ствари, требало би да добије поруку да су то штетне поруке - рекао је Пуповац. Додао је да Хрватска има проблем с контролом хране, с елементалним, минималним надзором, што, како је рекао, угрожава и здравље и новчаник. - А онда се овде на овој чоколадици јуначимо и формирамо говор мржње. Недопустиво и срамно - закључио је Пуповац. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА